”Magicianul” lui Gigi Becali s-a întors în România, iar noi avem imagini exclusive!

Publicat: 16/10/2017 | 00:00

Lucian Sănmărtean a revenit în ţară după ce şi-a încheiat aventura la Al-Taawon, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imagini cu ”magicianul” lui Gigi Becali, care, cel mai probabil, va parafa un contract cu FC Voluntari. (VEZI ŞI: Cum a fost “driblat” Sanmartean de angajatul unei banci din Vaslui! Jucatorul si alti colegi, deposedati de sute de milioane!)

În urmă cu aproximativ trei ani, Lucian Sănmărtean scria istorie în tricoul Stelei. Iar pasele şi execuţiile de geniu i-au atras supranumele de “Magicianul”. După ce a câştigat titlul cu roş-albaştrii, mijlocaşul a ales să plece la Al-Ittihad. A revenit, în Liga 1, la Pandurii, însă pentru scurt timp. S-a întors în Arabia Saudită, dar de data aceasta la Al-Taawon. (VEZI AICI: Casanova Sânmărtean îşi construieşte atent relaţia cu sexy-siliconata. I-a trimis amantei jurăminte de iubire ”codate” în arabă!)

Dorul de casă l-a determinat, însă, pe Lucian Sănmărtean să se întoarcă în România. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imagini cu “Magicianul” lui Gigi Becali. Care, cel mai probabil, va semna o înţelegere cu FC Voluntari. Deşi are 37 de ani, mijlocaşul nu ia în calcul să agaţe ghetele în cui. Consideră că, încă, mai are un cuvânt de spus în fotbalul românesc.

Şi, dacă ne uităm la fizicul lui, este îndreptăţit să semneze un nou contract. Nu a acumulat deloc kilograme şi fotbalul, cu siguranţă, nu l-a uitat. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a întâlnit pe Lucian Sănmărtean pe o stradă din Capitală, în timp ce purta o discuţie telefonică. Probabil cu agentul său ori cu oficialii lui FC Voluntari, grupare cu care ar urma să semneze luni, dacă nu apare vreo ofertă de ultimă oră din străinătate.

Îmbrăcat lejer, ”Magicianul” lui Gigi Becali a vorbit tot timpul la telefon, însă a respectat regulile de circulaţie. A traversat doar prin locurile permise şi s-a asigurat, de fiecare dată, că nicio maşină nu-i pune în pericol integritatea. Mijlocaşul s-a plimbat relaxat şi s-a bucurat de vremea frumoasă. În mâna stângă a ţinut tot timpul o borsetă, dintre cele în care se păstrează, de regulă, portofelul şi câteva acte. (CITEŞTE ŞI: Sunt din nou o familie fericită! Soţia lui Sănmărtean arată perfect, după ce s-a vindecat miraculos!)

Lucian Sănmărtean, şanse mari să semneze cu FC Voluntari

Lucian Sănmărtean se antrenează deja cu FC Voluntari, iar oficialii clubului ilfovean au anunţat că mijlocaşul este foarte aproape să şi semneze contractul. “A rămas să discutăm de luni. În proporţie de 70-80 la sută este rezolvat. A promis că, dacă nu va veni nimic din afară, în România va accepta doar oferta lui FC Voluntari”, a declarat Dan Leasă, managerul lui FC Voluntari.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...