Acasă » Știri » Știri interne » Imagini fabuloase. Avem declaraţii exclusive din interior. Am intrat în palatul preşedintelui Iohannis: ”E o vilă bântuită de spiritele canibalilor şi dictatorilor!”

Imagini fabuloase. Avem declaraţii exclusive din interior. Am intrat în palatul preşedintelui Iohannis: ”E o vilă bântuită de spiritele canibalilor şi dictatorilor!”

De: Cancan 03/11/2017 | 00:00
Imagini fabuloase. Avem declaraţii exclusive din interior. Am intrat în palatul preşedintelui Iohannis: ”E o vilă bântuită de spiritele canibalilor şi dictatorilor!”
Vila Lac 3, reşedinţa soţilor Iohannis

CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă imagini în exclusivitate cu palatul preşedintelui Iohannis, Vila Lac 3. Construit în perioada lui Gheorghe Gheorghiu-Dej, imobilul a fost destinat protocolului pentru şefii de stat. Aici a locuit şi Traian Băsescu vreme de zece ani, dar şi o scurtă perioadă după terminarea celor două mandate ale sale. Fostul senator Marius Marinescu, care a vizitat vila imediat după '90, ne-a vorbit despre istoria acesteia, dezvăluindu-ne şi câteva poveşti de-a dreptul incendiare! (VEZI ŞI: Imagini rare cu Ion Iliescu, alături de Nicolae şi Elena Ceauşescu. Cum se distra alături de dictatori în ”Epoca de Aur”)

„Vila a fost construită în perioada lui Gheorghe Gheorghiu-Dej, arhitectul ei fiind Cezar Lăzărescu. Aparţinea Gospodăriei de Partid, care era RA-APPS-ul de astăzi. Dej a locuit cu familia în Vila Lac 3 şi trebuia să se mute în Vila Lac 1, dar a murit. Ceauşescu a folosit vilele Lac 2 şi Lac 3 pentru protocol. Erau folosite pentru preşedinţii de rang 2 şi rang 3, cei de rang 2 fiind dictatorii. Mubarak, Gaddafi, Saddam Hussein, Mobutu Sese Seko şi canibalul Bokassa au fost cazaţi la Lac 3. E o vilă bântuită de spiritele canibalilor şi dictatorilor”, a declarat, în exclusivitate pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, fostul senator Marius Marinescu.

Vila în care locuieşte preşedintele Iohannis
Vila în care locuieşte preşedintele Iohannis

„Vila Lac 3 avea trei dormitoare, la parter erau un living room şi un birou. La subsol avea o cramă, în care Dej mai socializa cu Gheorghe Apostol şi Chivu Stoica. Avea un buncăr, care putea fi folosit în caz de necesitate, şi ponton. Toate materialele din vilă erau indigene, mobila, covoarele, perdelele de la Paşcani, lustrele de la Mediaş. Mai luxoasă era vila lui Ceauşescu, unde armăturile erau poleite cu aur. 

Am vizitat Vila Lac 3 imediat după ’90. Traian Băsescu a stat aici, iar acum preşedintele Iohannis. În urmă cu doi ani s-a construit la Vila Lac 3 un teren de tenis, existând şi un balon pentru terenul de tenis, care se ridică iarna.

Toate vilele construite în perioada lui Dej şi Ceauşescu sunt vile standard. Vila Lac 1 era destinată şefilor de stat de rang 1, în ea fiind găzduiţi preşedinţii marilor puteri. Preşedinţii americani Gerald Ford şi Richard Nixon au stat la Lac 1, la fel şi Gorbaciov, care a venit de trei ori la noi. Vila Lac 1 avea şi patinoar, o piscină acoperită şi heliport”, a mai precizat Marius Marinescu. (VEZI ŞI: Imagini desprinse din filmele cu gangsteri în cel mai bogat şi mai bine păzit cartier din România. Edi Chioru al lui Ticuţă & Joshua Castellano au blocat strada lui Iohannis cu maşinile de jumătate de milion de EURO!)

Poveştile senzaţionale legate de Vila Lac 3 

Marius Marinescu ne-a dezvăluit câteva poveşti senzaţionale legate de actuala reşedinţă a preşedintelui Klaus Iohannis, care are o suprafaţă construită de aproximativ 1.000 de metri pătraţi. Relatările sunt legate de vizitele a doi dictatori celebri, Gaddafi şi canibalul Bokassa. Potrivit fostului parlamentar, Gaddafi ar fi ordonat asasinarea vărului său, şeful Securităţii sale la acea vreme, care ar fi încercat să îi ia locul.

„Interesant este că în ’81, atunci când a venit Gaddafi, a fost împuşcat vărul acestuia. Ceauşescu l-a cazat pe Gaddafi la Lac 3, prima zi a fost destinată protocolului de stat, iar a doua zi au mers la vânătoare la Scroviştea. Se pare că a fost mai mult decât un accident, că ar fi fost un asasinat, pe care l-a comandat Gaddafi”, susţine Marius Marinescu.

O altă poveste senzaţională legată de Lac 3 este vizita dictatorului canibal Bokassa, care a stat şi el în actuala reşedinţă a lui Iohannis. „Bokassa a fost cazat la Lac 3, apoi a plecat alături de Ceauşescu la Neptun. Bokassa a remarcat-o pe Gabi Drâmbă, care era translator de franceză, şi i-a cerut lui Ceauşescu să se căsătorească cu ea, lucru care s-a şi întâmplat. Gabi Drâmbă este un om deosebit, am cunoscut-o, medic stomatolog. În vizita respectivă, Ceauşescu l-a convins pe Bokassa să ne dea 10% din producţia de diamante a ţării sale. Toate vizitele şefilor de stat în România aveau o dublă semnificaţie pentru Ceauşescu: politică şi economică. Ceauşescu avea un avantaj faţă de dictatorii care ne vizitau, sesiza slăbiciunile acestora. Dictatorii i se adresau cu apelativul «Frate»”, povesteşte Marius Marinescu. (CITEŞTE ŞI: Drama soţiei românce a dictatorului Bokassa)

Ceauşescu plănuia să mute cartierul Primăverii

Fostul parlamentar Marius Marinescu susţine că Ceauşescu plănuia să mute cartierul Primăverii, în care se află şi Vila Lac 3, în zona Lacului Morii. „Vă fac o dezvăluire în premieră. Ceauşescu dorea să mute acest cartier în zona Lacului Morii. Urma să facă acest lucru în 1990, dar nu a mai apucat”, ne-a dezvăluit Marius Marinescu. (VEZI ŞI: Imagini în premieră. El este funcţionarul de stat mai tare decât Preşedintele României! Are o fortăreaţă de protocol, un salariu de 40.000 € şi…)

Fostul parlamentar, care a scris şi o carte, în colaborare cu Adrian Eugen Cristea şi Mihai Mitran, „Cartierul Interzis – Cartierul Primăverii”, spune că ideea acestui cartier închis, Primăverii, destinat demnitarilor comunişti, a fost inspirată de modelul sovietic. „Nu puteau intra decât riveranii şi demnitarii lui Ceauşescu în Primăverii”, a precizat Marius Marinescu. (I.D.)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni milionar într-un an. Câți bani a câștigat în 10 luni
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar trebui să fie ILEGAL să posteze pozele astea
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Toți românii au INTERZIS. Legea peste care nu poate trece NIMENI. Se dau amenzi de 5.000 de lei
Toți românii au INTERZIS. Legea peste care nu poate trece NIMENI. Se dau amenzi de...
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Două anotimpuri în România. Ce vești ciudate au dat meteorologii
Două anotimpuri în România. Ce vești ciudate au dat meteorologii
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...