Imagini în premieră! Cum arată apartamentul Biancăi Drăgușanu. Îți vei schimba radical părerea despre ea

Publicat: 12/03/2019 | 10:01

De ceva vreme Bianca Drăgușanu locuiește într-o casă nouă, un apartament luxos situat la etajul 25 al unui bloc nou din București. Fosta prezentatoare împarte penthouse-ul extravagant cu fiica pe care o are cu Victor Slav și recent, ea a făcut publice imagini din noua locuință.

În vârstă de 37 de ani, Bianca Drăgușanu a dezvăluit într-o filmare postată pe Instagram cum arată casa cea nouă în care s-a mutat de curând. Apartamentul se află într-un complex rezidențial nou situat foarte aproape de centrul Capitalei. Penthouse-ul pe care vedeta l-a închiriat a fost subiect de presă acum câțiva ani datorită particularităților pe care le are; pur și simplu te cucerește de la prima vedere. În urmă cu câteva zile, blonda a fost vizitată de o prietenă, căreia i-a făcut turul casei. Fosta soție a lui Victor Slav a profitat de acest lucru, iar imaginile surprinse de amica ei le-a postat pe o rețea de socializare. Apartamentul în care locuiește acum Bianca are patru dormitoare, patru băi și două livinguri.

Aflat la etajul 25, este cel mai înalt penthouse din București și are o priveliște unică, ce poate fi admirată de pe terasele care însumează nu mai puțin de 209 metri pătrați, titreză jurnaliștii de la Unica. Suprafața totală a apartamentului este de 511 metri pătrați împărțiți pe două nivele. Locuința luxoasă aparține unui om de afaceri australian care l-a cumpărat acum câțiva ani cu 372.000 de euro. El a mai adăugat încă un etaj, cu ajutorul unei cunoscute arhitecte, iar acum casa valoarează jumătate de milion de euro.

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat în 2014

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, ei au divorţat.

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are și un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel că nu mai prezentă emisiunea “Te vreau lângă mine”. Ea a fost înlocuită de Andreea Mantea.