Bianca Drăgușanu îi răspunde lui CRBL. Nu a trecut peste scandal

Publicat: 10/03/2019 | 09:51

Scandalul izbucnit în urma evoluției Biancăi Drăgușanu la “Asia Express” continuă. După ce ea a fost criticată de foștii colegi din emisiunea-fenomen, dar și de câteva dintre vedete, frumoasa blondină îi răspunde lui CRBL. Declarațiile fostei prezentatoare Bianca Drăgușanu au venit la doar câteva zile după ce și-a sărbătorit ziua de naștere și s-a aflat că s-a despărțit de Alex Bodi.

Citește și: Cătălin Botezatu, atac acid la adresa bărbațillor care o critică pe Bianca Drăgușanu: “Toţi vor să o «bip», dar nu reușesc”

În vârstă de 37 de ani, Bianca Drăgușanu a vorbit recent despre comentariile făcute de CRBL la adresa ei, după ce multă vreme blondina sexy a păstrat tăcerea. În cadrul unui interviu, fosta concurentă a show-ului de la Antena 1 a spus: “Sunt obișnuită să fiu criticată. Unii vorbesc să își facă și reclamă, și reușesc! Însă, nu mă mai interesează! Nu am să mai dezvolt aceste lucruri. Prefer să las în urmă Asia Express și tot ce ține de show”, titrează wowbiz.ro.

Citește și: Bianca Drăgușanu, prima declarație după ce Victor Slav s-a despărțit de Raluca. Ce spune despre fostul ei soț

Vă reamintim că artistul a criticat-o pe Bianca Drăgușanu atât în cadrul emisiunii, cât și după ce a ieșit din competiție. Prezent în cadrul unei emisiuni în care a fost invitat de curând, el a declarat: “M-am supărat, recunosc că m-am supărat. Bine că a fost scurt momentul de nervi și a fost prostul ăsta (n.r. Oase) și m-a ținut să nu ies din matcă, pentru că de obicei fac urât! Nu înțelegeam de ce a venit. Nu înțelegeam de ce se comportă așa. Adică, aveam pretenții de la ea, că e mai veche pe sticlă. Apoi, mi-am zis: așa trebuie să facă, așa și-a propus ea de acasă, zic…”.

Citește și: Suma fabuloasă plătită de Bianca Drăgușanu de ziua ei de naștere

 

Citește și...