Suma fabuloasă plătită de Bianca Drăgușanu de ziua ei de naștere

Publicat: 08/03/2019 | 15:38

Despărțirea de Alex Bodi nu a împiedicat-o pe Bianca Drăgușanu să nu se distreze de ziua ei de naștere! Blondina sexy a dat o petrecere, unde s-a distrat pe cinste, iar, la final, nota de plată a fost una pe măsură. Surse din anturajul sărbătoritei au dezvăluit suma fabuloasă pe care aceasta a plătit-o.

Citește și: Alex Bodi a făcut public motivul despărțirii de Bianca Drăgușanu: “Sunt nişte chestii peste care ea nu poate să treacă”

La împlinirea celor 37 de ani, Bianca Drăgușanu a fost răsfățată de prieteni cu daruri în valoare de 2.000 de euro. Printre cadourile primite se numără: pantofi, parfumuri, haine și multe buchete impresionante de flori. Și invitații au avut parte de un tratament cu multe zerouri, care “a fost stropit” cu șampanie fină și cu delicatese alese. Când petrecerea s-a încheiat, sărbătorita a plătit 7.500 de lei, totalul aflat pe nota de plată, potrivit click.ro.

“Am tot ce mi-am dorit vreodată. Sunt singură ca de obicei. Sunt perfect aşa”, a mărturisit Bianca Drăgușanu într-un interviu acordat la Antena 1.

Citește și: Bianca Drăgușanu, în lacrimi de ziua ei după ce a primit mesajul de la Bote: “Viaţa nu e aşa cum o doreşti”

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat în 2014

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, ei au divorţat.

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are și un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel că nu mai prezentă emisiunea “Te vreau lângă mine”. Ea a fost înlocuită de Andreea Mantea.

Citește și...