Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit! Blonda i-a dat papucii după ce a aflat că…

Publicat: 07/03/2019 | 08:30

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit! Blondina și-a sărbătorit miercuri, 6 martie, ziua de naștere, la un restaurant de fițe din Capitală, iar bărbatul nu a fost prezent. Se pare că blondina i-a dat papucii afaceristului, în urmă cu două săptămâni, iar motivul principal ar fi fost gelozia.

Bianca este din nou o femeie singură, după ce i-at fi spus, din nou, adio lui Alex Bodi. ”Alex nu a fost invitat la aniversarea Biancăi! Se pare că ei s-ar fi despărțit în urmă cu două săptămâni, iar decizia pentru ruptură ar fi luat-o chiar vedeta! Hotărârea ei pare a fi una clară, în condițiile în care el nu a fost chemat la petrecere”, au povestit prietenii Biancăi pentru Wowbiz.ro, care, mai susțin și faptul că, unul dintre motivele pentru care s-a ajuns aici ar fi legat de geloziile repetate și nejustificate ale bărbatului.Bianca este fericită, și doar asta contează”, au conchis prietenii divei.

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat în 2014

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, ei au divorţat.

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are și un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel că nu mai prezentă emisiunea “Te vreau lângă mine”. Ea a fost înlocuită de Andreea Mantea.

Citește și...