Bianca Drăgușanu, prima declarație după ce Victor Slav s-a despărțit de Raluca. Ce spune despre fostul ei soț

Publicat: 09/03/2019 | 09:35

Povestea de dragoste dintre Raluca Silea și Victor Slav s-a sfârșit aproape la fel de repede precum a început, deși mulți dintre prietenii amândurora îi vedeau împreună pentru totdeauna. Destinul face ca și Bianca Drăgușanu să treacă în prezent peste despărțirea de partenerul ei, iar într-o declarație dată de curând, ea a vorbit și despre Victor Slav. Vedeta și fostul ei soț au o fetiță împreună.

Citește și: Suma fabuloasă plătită de Bianca Drăgușanu de ziua ei de naștere

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au pus punct relației lor în urmă cu aproape un an și au stabilit să rămână prieteni de dragul fiicei pe care o au. Astfel, la fel ca în trecut, și acum… la doar trei zile după ce s-a aflat de despărțirea de  Alex Bodi, fosta prezentatoare a vorbit din nou despre Victor Slav. Cum altfel decât cu cuvinte foarte frumoase. Este o persoană minunată, este tatăl copilulului meu, nimeni și nimic nu poate schimba acest lucru. Voi rămâne, întotdeauna prietenă cu el”, a spus Bianca Drăgușanu, relatează wowbiz.ro.

Citește și: Alex Bodi a făcut public motivul despărțirii de Bianca Drăgușanu: “Sunt nişte chestii peste care ea nu poate să treacă”

Nu doar Bianca Drăgușanu vorbește frumos despre fostul soț! Și Victor Slav are doar cuvinte de laudă la adresa mamei fiicei sale.

“Slav face notă discordantă printre bărbaţii prezentului. Mulţi dintre aşa-zişii domni nu se feresc să vorbească urât despre fostele iubite sau soţii. Le denigrează în fel şi chip. De la Victor nu o să auzi însă niciodată vreun cuvânt urât despre Bianca. Spune că este o femeie cu multe calităţi şi o mamă responsabilă. Evită să discute despre relaţiile fostei lui soţii, iar dacă cineva insistă pe subiectul acesta, spune că viaţa amoroasă a Biancăi nu este treaba lui”, a spus o sursă din anturajul prezentatorului de la Kanal D.

Citește și: Bianca Drăgușanu și-a arătat adevărata față. Cum arată fără machiaj. Îți vei schimba radical părerea despre ea

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat în 2014

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, ei au divorţat.

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are și un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel că nu mai prezentă emisiunea “Te vreau lângă mine”. Ea a fost înlocuită de Andreea Mantea.

Citește și...