E oficial: Victor Slav s-a despărțit de Raluca Bombardiera de ziua Biancăi Drăgușanu

Publicat: 09/03/2019 | 09:33

S-au văzut, s-au plăcut, iar flacăra iubirii s-a aprins! Ceva s-a întâmplat însă în ultima perioadă, iar Victor Slav și Raluca Silea alias “Raluca Bombardiera” s-au despărțit. Surse din anturajul fostului cuplu au dezvăluit că separarea a venit chiar de ziua Biancăi Drăgușanu, însă ieri, de Ziua Internațională a Femeii a ieșit la iveală un detaliu care a stârnit controverse.

Citește și: Surpriză de proporții: Victor Slav + Oana Zăvoranu = ♥️ “Vino încoace, iubire”

În cursul zilei de ieri, 8 martie 2019, femeile din lumea întreagă au fost răsfățate de bărbații din viețile lor cu daruri mici sau de lux… Și… se pare că Raluca Silea, cunoscută drept “Raluca Bombardiera” nu a făcut excepție de la această regulă nescrisă. Focoasa brunetă a  postat pe rețelele de socializare o fotografie cu un buchet impresionant de flori, relatează spynews.ro.

Citește și: Victor Slav s-a “refugiat” la manele până la 5 dimineața cu interlopii din Pitești!

După ce s-a aflat că ea și Victor Slav și-au spus: “Adio!”, fanii ei s-au împărțit în două categorii: unii care se întreabă dacă diva și-a cumpărat singură florile de Ziua Femeii, iar alții presupun că a recurs la acest gest ca să salveze aparențele… și să îi facă pe ceilalți să creadă că aceastea vin din partea lui Victor Slav.

Citește și: Raluca Silea, dezvăluiri despre relația cu Victor Slav! Cum o iubește prezentatorul TV pe bruneta sexy

Victor Slav are o fetiță cu Bianca Drăgușanu

Victor Slav s-a născut pe 5 iunie 1980 în București. Prezentatorul TV este tătic de fetiță. Fosta lui parteneră de viață, Bianca Drăgușanu, a născut-o pe Sofia Natalia pe 26 septembrie 2016.

Citește și...