Raluca Silea, dezvăluiri despre relația cu Victor Slav! Cum o iubește prezentatorul TV pe bruneta sexy

Publicat: 27/02/2019 | 13:43

Victor Slav trăiește o poveste de dragoste alături de Raluca Silea și… vor să păstreze detaliile despre relația lor “în casă”, departe de ochii indiscreți ai curioșilor. Însă… cum în iubire și război nu se ține cont de reguli mereu, bruneta sexy a făcut câteva dezvăluiri despre prezentatorul de la Kanal D și a spus cum o iubește. 

Citește și: Victor Slav suspină după Bianca?! Un detaliu l-a dat de gol!

Raluca Silea, dezvăluiri despre relația cu Victor Slav

În urmă cu puţin timp, Raluca Silea a împărtășit pe Insta Story câteva gânduri emoționante, despre care toți au înțeles același lucru: iubirea pe care i-o dăruiește Victor Slav este cu adevărat pură și cei doi parteneri plănuiesc să evolueze împreună.

Citește și: Kanal D a făcut anunțul oficial! Prima reacție a lui Victor Slav

“Dragostea nu te epuizează, nu te face să te simţi stresat sau neapreciat. Dragostea este libertate, este naturaleţe şi o eliberare de tot ce înseamnă rutină şi monotonie. Dragostea adevărată nu te lasă secătuit de putere sau în depresie. Dragostea vindecă, dragostea iţi este prietenă, dragostea te protejează. Să iubeşti nu este uşor, este o provocare, dar când îţi dă o stare de bine, e o comoară. Dragostea adevărată nu te distruge, te dezvoltă şi scoate la iveală ce este mai bun în tine”, a scris iubita lui Victor Slav într-un mesaj postat pe Instagram Stories.

Victor Slav și Raluca Silea formează un cuplu de câteva luni. Prezentatorul TV este tătic de fetiță. Fosta lui parteneră de viață, Bianca Drăgușanu, a născut-o pe Sofia Natalia pe 26 septembrie 2016.

Citește și...