Kanal D a făcut anunțul oficial! Prima reacție a lui Victor Slav

Publicat: 15/02/2019 | 12:09

Încă o surpriză pregătită de Kanal D, încă un anunț oficial. Unul dintre cei direct afectați de acest anunț este chiar Victor Slav, cel care face parte din echipa ”Vulturii de noapte”.

Urmează o petrecere incendiară la Kanal D! Victor Slav, Bursucu și Cătălin Cazacu dau startul distracției, pe muzica anilor… ’90, la „Vulturii de noapte”. Roxana Marcu, Raluk, Ștefan Stan și Cristian Pulhac sunt invitații de seamă, în ediția de duminică seară, în late night show-ul de senzație care încheie săptămâna.

Victor Slav a devenit nostalgic atunci când a aflat că va avea loc o astfel de petrecere-retro.

„Încă tânjesc după petrecerile de altădată, după nebunia aia când, în sfârșit, eram liberi să ne distrăm, fără să ne aresteze cineva”, spune Victor Slav.

Citește și: CUTREMUR: VEDETE KANAL D ROMÂNIA DATE AFARĂ! ÎN LOCUL LOR VIN NUME NOI

În ton cu petrecerile de odinioară, prezentatorii show-ului, dar și invitații acestei ediții au respectat cu strictețe dress code-ul petrecerii în pijamale. Telespectatorii vor putea vedea, în exclusivitate, imagini din adolescentă, cu vedetele invitate în ediția de duminică „Vulturii de noapte”, și povești haioase ale acestora, comentariile pe bază fotografiilor stârnind hohote de râs printre invitați.

Ploaie de fulgi în platoul emisiunii

Party-ul anilor ’90 de la „Vulturii de noapte” va continuă duminică seară cu jocurile celebre din adolescentă invitaților, cum ar fi „Sticluța”, și va culmina cu o bătaie cu perne pe cinste, stârnind o adevărate ploaie de fulgi în platoul emisiunii.

Și când petrecerea este în toi, invitații vor fi serviți cu bucate la modă, în anii ’90, de la cozonac, chiftele, chipsuri, sendvisuri cu salam, până la prăjituri, „stinse” cu sifon și suc. Vedetele vor fi deconspirate în ceea ce le privește gusturile muzicale din acea perioadă, fredonând melodiile trupelor din acea vreme, care făceau senzație. Sesiunea de karaoke va fi nelipsită, toate vedetele fiind provocate să interpreteze câte o melodie a anilor ’90.

Citește și: PEPE, DEZVĂLUIRI ULUITOARE LA ”VULTURII DE NOAPTE”: ”MI-A PLĂCUT TOT TIMPUL SĂ DAU IMPRESIA CĂ SUNT ÎNTR-O RELAȚIE!”

Citește și...