Imagini în premieră. Oana Roman a apărut la plajă îmbrăcată ca o… măicuţă!

Publicat: 29/08/2017 | 00:00

Oana Roman se bucură de ultimele zile de sezon pe malul mării, alături de soţul ei, Marius Elisei, şi de fetiţa lor. Fiica fostului premier Petre Roman s-a delectat cu o baie de ... ultraviolete, pentru care s-a protejat corespunzător! (VEZI ŞI: OANA ROMAN a dezvăluit ce ar schimba la fizicul ei şi în cine s-ar reîncarna)

Ca o mamă responsabilă, Oana Roman şi-a dus fiica la mare spre sfârşitul sezonului estival, când temperaturile au fost ceva mai ”omenoase” şi radiaţiile solare nu atât de pronunţate. Maria Isabela, în vârstă de trei ani şi jumătate, s-a simţit în elementul ei în apă, s-a bucurat de mare şi de nisip, făcându-şi de lucru cu o găletuşă, în timp ce era asistată de tatăl ei, Marius. În tot acest timp, Oana Roman a stat pe şezlong, lăsându-se mângâiată de razele soarelui, iar grija ei să nu se ardă a făcut-o să poarte o rochie neagră, vaporoasă, care nu lăsa prea multă piele la vedere.

(CITEŞTE ŞI: Oana Roman s-a pozat în costum de baie! Cum arată vedeta după ce s-a spus că a slăbit)

Oana Roman şi familia ei s-au simţit de minune la mare
Oana Roman şi familia ei s-au simţit de minune la mare

Ce-i drept, Oana avut o tentativă să se ”dezgolească” puţin, dar puterea soarelui a făcut-o repede să se răzgândească şi a rămas îmbrăcată la fel cum venise… ca o măicuţă, după cum se poate vedea în imaginile obţinute de CANCAN.ro, site-ul numărul unu din România! A stat aşa până ce de şezlong s-au apropiat Marius şi Isabela, veniţi de la joacă. Oana şi Marius au început apoi să rearanjeze şezlongul şi obiectele din jur, pentru a încăpea cu toţii, sub umbrelă… (VEZI ŞI: Oana Roman şi-a pozat dormitorul! Detaliul care le-a atras atenţia tuturor)

Citește și...