IMAGINI NECENZURATE cu una dintre artistele momentului în România. Pe FB şi Insta e subţirică, în realitate, are… o ”splendoare” de burtică! Alexandra Stan ar putea avea o singură scuză… să fie însărcinată!

Publicat: 13/08/2017 | 00:00

Alexandra Stan s-a afişat pe litoral cu o ”splendoare” de burtică, deşi în fotografiile postate pe conturile personale de socializare apare cu o siluetă de invidiat. A rămas gravidă sau, pur şi simplu, a făcut abuz de mâncare în vacanţă? CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, cele mai recente imagini cu superba blondă. (VEZI AICI: Alexandra Stan, fără sutien pe litoral. Cât de sexy poate să fie vedeta deşi este mânjită cu...)

Alexandra Stan este recunoscută pentru ipostazele sexy în care apare şi care aprind imaginaţia tuturor bărbaţilor. De-a lungul timpului, artista a susţinut că este vegetariană şi că vizitează, frecvent, sala de fitness. Iar fotografiile postate pe conturile personale de Facebook şi Instagram au întărit ipoteza conform căreia cântăreaţa duce un stil de viaţă sănătos.

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a întâlnit-o pe Alexandra Stan pe litoralul românesc, în compania unor prietene, în timp ce lua masa la o terasă. Artista a apărut, surprinzător, cu o ”splendoare” de burtică, ceea ce ne poate duce cu gândul fie la faptul că ar fi rămas însărcinată, fie la ipoteza că, pur şi simplu, a exagerat cu preparatele culinare pe durata vacanţei.

Aşa cum se poate observa din imagini, burtica suplă pe care o arată Alexandra Stan pe Facebook şi Instagram a devenit istorie. Acum are un abdomen bombat, care, cu siguranţă, o va detrona din topul vedetelor cu siluete de invidiat. Artista ar putea avea scuza… să fie gravidă! Superba blondă are o relaţie de doi ani cu Bogdan Stăruială, nimeni altul decât impresarul ei. (VEZI AICI: Alexandra Stan le-a aprins imaginaţia bărbaţilor. Cântăreaţa s-a pozat topless!)

Totuşi, nu avem confirmarea că Alexandra Stan a rămas gravidă. Mai degrabă a făcut abuz alimentar cât timp s-a aflat la mare. Pentru că, la terasă, a înfulecat cu poftă tot ce a avut în farfurie. Ba, la un moment dat, chiar s-a şi lins pe degete, semn clar că preparatele au fost pe gustul ei. Dacă nu este însărcinată, artista probabil ar trebui să urmeze o dietă strictă şi să meargă la sală în cazul în care vrea să fie, din nou, subţirică şi admirată de fani. (CITEŞTE ŞI: Alexandra Stan se dezlantuie pe internet: le-a aratat sanii fanilor! Solista e tare mandra de bustul ei natural)

Citește și...