Imagini scandaloase la Antena 1! Liviu Vârciu a fost luat la palme de o vedetă

Publicat: 25/01/2019 | 10:23
Imagini scandaloase la Antena 1! Liviu Vârciu a fost luat la palme de o vedetă

Liviu Vârciu este o vedetă care rămâne în centrul atenției fanilor indiferent de situație – simplă întâmplare din viața sa sau filmări spectaculoase. De data aceasta, Liviu apare în postura surprinzătoare de… vedetă pălmuită! Și nu de oricine, ci chiar de celebra actriță Adriana Trandafir. 

Bineînțeles că Liviu Vârciu a suportat ”pedeapsa” cu zâmbetul pe buze, aflat – după cum recunoscuse chiar el înainte să fie pălmuit – în compania onorantă a unor ”mari actori”.

„De asta e o bucurie să lucrez şi am de învăţat foarte multe de la aceşti mari actori. Înveţi dacă mai ai timp să-ţi zici replicile pentru că nu prea te mai lasă, mai ales doamna Adriana”, a precizat Liviu Vârciu.

În acel moment Adriana Trandafir a replicat și l-a pălmuit, în glumă, pe Vârciu. „Termină, pleacă de aici, obraznicule. Să nu-l credeţi”,a replicat actriţa, zâmbind.

Liviu Vârciu, pălmuit de Adriana Trandafir

CITEȘTE ȘI: TOP 10 – CEI MAI DOTAȚI BĂRBAȚI DIN SHOWBIZ-UL ROMÂNESC. CÂȚI CM AU LIVIU VÂRCIU, ȘTEFAN BĂNICĂ JR ȘI CRISTI BORCEA

Liviu Vârciu a negociat la sânge cu Anda Călin timpul petrecut cu fiica lui, Anastasia

Cei doi părinți au discutat la sânge despre cum își vor împărți timpul cu fiica lor. În cele din urmă, ei au ajuns și la o concluzie: Liviu Vârciu poate să-și vadă micuța ori de câte ori dorește, iar fosta iubită i-o duce pe Anastasia, fără să-i reproșeze ceva.
Dacă după ce a fost anunțată despărțirea celor doi, Anda Călin se mutase cu o prietenă, în prezent, fostul iepuraș Playboy stă împreună cu mama ei. Femeia o ajută cu creșterea fetiței sale și stă cu aceasta când vedeta merge la serviciu. 
„Stă mai mult la mine, dar când vrea să o vadă,  mă duc cu fetița la el. Sau când mai am nevoie, o mai ține el. Ne înțelegem când e vorba de copil. Se joacă singură, se uită la desene. Nu prea sunt de acord cu televizorul și cu telefonul. O las zece minute pe zi și e foarte fascinată de tot ce se întâmplă, de tot ce vede. Încearcă să imite”, a mai spus Anda Călin.