Acasă » Știri » Imagini senzationale cu fabulosul bugetar Misu Pricopsitu! Si-a adus cubaneza la mare si au dansat pe mese intr-un club de fite!

Imagini senzationale cu fabulosul bugetar Misu Pricopsitu! Si-a adus cubaneza la mare si au dansat pe mese intr-un club de fite!

De: Cancan 25/08/2013 | 23:08
Fostul consilier de la Ministerul Transporturilor si-a facut "incalzirea" dansand, initial, singur cu paharul in mana! Cubaneza nu l-a lasat insa mult timp sa astepte si i s-a alaturat

Misu Pricopsitu e un personaj pentru care ne-ar invidia chiar si Caragiale. Pe bune! Daca ar mai fi trait, nenea Iancu si-ar fi spus “Ce Trahanache, ce Tipatescu…?! Ai naibii astia de la Cancan, sunt contemporani cu Misu Pricopsitu!”

Misu Pricopsitu din zilele noastre se numeste Mihai Gabriel Popescu. Povestea lui este fabuloasa. A intrat in politica in ’90 si s-a aciuat in PNTCD. L-a ajutat, va vine sa credeti sau nu, o coincidenta de nume! Pe nepotul celebrului lider taranist Ion Diaconescu il chema tot Mihai Popescu, asa ca Mihai Popescu despre care scriem noi era adesea prezentat ca “nepotul fruntasului taranist”. Si, de aici, si beneficiile falsului statut. In 2000 insa el a “dezertat” din PNT si a optat pentru PNL. Vom face imediat si legaturile.

Pana sa fie liberal, taranistul Misu a primit mai intai, pe linie de partid, fraiele Societatii Bucuresti Turism (SBT) SA, care avea in gestionare si Hotelul Bucuresti (actualul Radisson). E deja de notorietate o plangere penala prin care fostul lider al angajatilor de la acea ora, Cornel Nicolae, il acuza pe Popescu de abuz in serviciu, trafic de influenta si prejudicii aduse SBT SA. Angajatii sustineau ca, la un moment dat, cand s-a pus problema modernizarii Hotelului, Misu ar fi plecat in America cu toti banii, achizitionandu-si in nume propriu mai multe bunuri.

Sa ne intoarcem la 2000. A fost anul in care Misu ar fi tras sforile la licitatia in urma caruia s-a vandut Hotelul Bucuresti pentru ca acesta sa fie castigat de un afacerist maghiar, apropiat al fostului premier Calin Popescu Tariceanu. Si cum acesta din urma era la PNL, n-a fost decat o chestiune de timp pentru ca Misu sa ”divorteze” de taranisti si sa se “insoare” cu liberalii!

Nu e basm! Misu Pricopsitu e chiar... pricopsit. Conduce un Mercedes CL evaluat la 120.000 de euro
Nu e basm! Misu Pricopsitu e chiar… pricopsit. Conduce un Mercedes CL evaluat la 120.000 de euro

Dupa o vreme, in 2007, Misu a reaparut in prim-plan ca “mana dreapta” a lui Ludovic Orban la Ministerul Transporturilor. Atunci si-a capatat si porecla Pricopsitu. Lui Misu i se spune Pricopsitu, pentru ca, intr-adevar, ati ghicit!, e pricopsit. In declaratia lui de avere de la acea perioada isi faceau loc doua case la Miami, fiecare in valoare de 600.000 de dolari. Presa vremii a descoperit ca, basca, el e si proprietarul unui avion de tip „Cessna 172”, in valoare de 300.000 de dolari. Pricopsit, nu gluma!

Rautaciosii afirmau ca Misu prinsese cheag din afacerile dubioase, unele dintre ele facand si obiectul unor plangeri penale, dar toate solutionate in favoarea lui. Vorba aceea, negustor cinstit! Mai marii PNL au “mirosit” insa ca unele afaceri nu sunt tocmai curate, asa ca l-au indepartat din partid si, firesc, si-a pierdut si sprijinul la Transporturi. Pare sa fi cantarit decisiv faptul ca Misu (care era si membru al Consiliului de Administratie la Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale) era partener de nadejde in numeroase afaceri cu “Regele Asfaltului”, Costel Casuneanu. Intr-un fel sau altul se leaga: transporturi, asfalt… Intelegeti…

Pe holurile de la Transporturi se comenta ca Misu l-ar fi ajutat pe Casuneanu sa castige licitatii peste licitatii si ca Pricopsitu obisnuia sa spuna, la diverse chermeze, “Orban sunt eu!” Ziaristii dezvaluiau ca “paravanul” lui Mihai Popescu ar fi fost Vlad Cristian, un vechi asociat al lui in cel putin trei firme.

Presa a dezvaluit in numeroase randuri ca afacerile lui Misu Pricopsitu ar fi facut obiectul unor anchete, dar acesta a iesit basma curata de fiecare data
Presa a dezvaluit in numeroase randuri ca afacerile lui Misu Pricopsitu ar fi facut obiectul unor anchete, dar acesta a iesit basma curata de fiecare data

Acesta ar fi fost “veriga” dintre Misu si Casuneanu, dar si dintre Misu si un alt “Rege al drumurilor”, Nelu Iordache (care controla firma Romstrade, beneficiara si ea de contracte de la CNADR).

Tot in perioada respectiva, a avut loc si afacerea “tulumbelor” de pe Otopeni, cand Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti ar fi incredintat un contract unei firme aflate in aria de interese a lui Pricopsitu si a generalului Aurel Udor, fost sef al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti.

Dat afara din PNL, Pricopsitu si-a vazut in continuare de mari afaceri, iar Google-ul ne e martor:
-“Metrorex face afaceri cu fostul consilier al lui Ludovic Orban, Mihai Gabriel Popescu, alias Misu Popescu si poreclit Misu Pricopsitu”;
-“Impreuna cu fratele sau (n.n. – Dan Cristian Popescu), Mihai Popescu a facut afaceri cu nimeni altul decat Liviu Negoita, mai précis fostul primar de la sectorul 3”;
-“Mai multe persoane, printre care si cunoscuti membri ai lumii interlope, sustin ca Misu Pricopsitu, i-ar fi stors de bani, pacalindu-i ca poate sa le stearga cazierele”.

Cu alte cuvinte, Misu Pricopsitu e baiat descurcaret. La fel e si in viata privata! Dupa ce a parasit politica pe usa din dos, fostul bugetar a plecat in Cuba, probabil sfatuit ca e mai bine sa dispara un timp din peisaj pana se linistesc apele.

Desi era casatorit cu Raluca Popescu, patroana lanturilor de manichiura “Perfect Nails”, Misu s-a combinat la Havana cu o frumoasa localnica. Si n-a fost doar o aventura de-o noapte, intrucat din relatia lor a rezultat un copil, pe care l-au botezat in Spania.

Misu Pricopsitu a urcat pe masa si a facut spectacol in tandem cu sotia lui cubaneza
Misu Pricopsitu a urcat pe masa si a facut spectacol in tandem cu sotia lui cubaneza

Urcat pe masa, Misu a simulat o partida de sex oral cu sotia lui, care se afla pe scaun
Urcat pe masa, Misu a simulat o partida de sex oral cu sotia lui, care se afla pe scaun

In paralel, sotia lui Raluca (cu care mai are un copil) si-a refacut si ea viata, chiar daca cei doi ar fi continuat sa fie casatoriti in acte!

Mihai Popescu a fost sufletul petrecerii de la Loft. Filmuletul cu el dovedeste fara urma de tagada ca e un dansator... innascut!
Mihai Popescu a fost sufletul petrecerii de la Loft. Filmuletul cu el dovedeste fara urma de tagada ca e un dansator… innascut!

Mai mult, s-a zvonit ca ar fi existat o nunta si intre Misu si cubaneza, asa ca acesta ar fi fost insurat cu doua femei in acelasi timp. “Bigamie!”, au strigat unii, barbati invidiosi pe Misu ca are doua neveste!

In urma cu doua weekenduri, Pricopsitu si-a adus cubaneza la mare, la Mamaia ca sa distreze. Si s-au distrat pe cinste. Mai intai, au fost la Loft, un restaurant de fite de pe plaja, cu lume aleasa, rafinata, asemenea restaurantelor de pe Coasta de Azur.

Fostul consilier de la Ministerul Transporturilor si-a facut
Fostul consilier de la Ministerul Transporturilor si-a facut „incalzirea” dansand, initial, singur cu paharul in mana! Cubaneza nu l-a lasat insa mult timp sa astepte si i s-a alaturat

Misu n-a tinut cont de nimeni si, impreuna cu “nevasta” lui au urcat pe-o masa si s-au dezlantuit. Au dansat sincron, apoi Misu singur, cubaneza la fel si, iarasi, impreuna si… separat! Aflat in mare verva, fostul consilier de la Transporturi a devenit instantaneu sufletul petrecerii in cercul lui de prieteni, fiind ca un magnet si pentru alte doamne de la masa, care au sarit de gatul lui chiar daca era si cubaneza de fata.

Fara sa-i pese ca sotia este de fata, Mihai Popescu s-a imbratisat in timpul unui dans cu o alta femeie din anturajul lor
Fara sa-i pese ca sotia este de fata, Mihai Popescu s-a imbratisat in timpul unui dans cu o alta femeie din anturajul lor

Dupa distractia de la Loft, Misu si cubaneza s-au retras in camera de hotel
Dupa distractia de la Loft, Misu si cubaneza s-au retras in camera de hotel

Misu insa e, asa cum am stabilit, baiat descurcaret si a facut fata cu brio asaltului doamnelor, seara rezervandu-si-o exclusiv pentru cubaneza lui, cu care s-a retras la hotel in jurul orei 23.00!

Lovitura de teatru s-a produs, insa, in weekend-ul care tocmai s-a incheiat! Plictisit probabil de Mamaia (nici unui pricopsit nu-i sta bine sa mearga doua weekenduri la rand pe litoralul romanesc), Misu a schimbat statiunea si a ales… luxoasa St. Tropez ca, deh, se respecta.

Numai ca, de data aceasta, cubaneza nu l-a mai insotit. Din informatiile noastre, fostul consilier de la Transporturi a avut cu el o companie blonda si… inalta, despre care s-ar putea banui ca are statut de amanta.

Adrian Nicolae

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
A reacționat BUNESA! Mesaj după ce Mititelu jr. a ajuns la spitalul de NEBUNI: Ce a transmis fosta lui iubită
A reacționat BUNESA! Mesaj după ce Mititelu jr. a ajuns la spitalul de NEBUNI: Ce...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Ce a apărut în locul în care Mădălin Păduran și-a pierdut viața în urmă cu două săptămâni. Motivul pentru care fotografiile cu tânărul în vârstă de 23 de ani au fost mistuite de flăcări
Ce a apărut în locul în care Mădălin Păduran și-a pierdut viața în urmă cu...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte pe măsură ce trec orele
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu o viteză de 160 km/h
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu...
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Evitați aceste numere de telefon. Nu răspundeți, rămâneți fără bani
Evitați aceste numere de telefon. Nu răspundeți, rămâneți fără bani
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după decesul acestuia: „Nu au fost doar în mintea mea”
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele