Imaginile şocante au intrat în posesia noastră! Fiica Antoniei, gest scandalos la doar 7 ani! S-a filmat în timp ce…

Publicat: 19/10/2017 | 00:00

Antonia şi Vincenzo au fost căsătoriţi şi au împreună o fetiţă care locuieşte în Italia, împreună cu tatăl ei. Artista luptă şi acum pentru a deveni o femeie liberă, dar şi pentru custodia micuţei Maya. În urmă cu câteva zile, fiica Antoniei a surprins pe toată lumea cu un gest scandalos. (CITEŞTE ŞI: Dominic are aproape trei ani, dar nu este încă botezat, la fel ca şi fratele său Akim. De ce amână Antonia evenimentul)

La doar şapte ani, fetiţa s-a filmat cu telefonul tatălui său, în timp ce arăta degetul mijlociu femeilor care nu îl lasă în pace pe Vincenzo. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă arată imaginile şocante care au revoltat pe toată lumea. „Bună seara! Sunt fata lui Vincenzo Castellano. Lăsaţi-l în pace pe tatăl meu„, este mesajul pe care l-a transmis Maya, prin intermediul reţelei Instagram, tuturor femeilor care îl caută pe tatăl ei.

Cântăreaţa îşi doreşte foarte tare să o aibă pe Maya alături de cei doi băieţi, care întreabă frecvent când îi va vizita sora lor. Antonia nu înţelege nici acum care este motivul pentru care Vincenzo refuză să îi acorde divorţul. (VEZI ŞI: Vincenzo s-a înecat în şampanie! L-am filmat după ce a aflat că poate divorţa, în sfârşit, de Antonia…)

Antonia: „Cel mai urât zvon este că mi-am părăsit fetiţa”

„Nu pot să înţeleg nici eu şi aş vrea să întreb care este motivul. E primul meu copil, am purtat-o în mine nouă luni, avem o conexiune… Scopul meu nu a fost să zic: «Bă, eu am fost aia care a fost rănită şi ei sunt ăia răi».  Cel mai urât zvon este că mi-am părăsit fetiţa. Ce vreau să spun este că nimeni nu merită asta. Nici un tătic, nici o mămică. Ea e fericită când ne vedem. Îmi doresc să vină la mine, pentru că este jumătate româncă şi pentru că aşa este normal. Sunt multe cupluri care sunt despărţite şi copiii se duc şi la mamă şi la tată. Nu e frumos, dar asta e situaţia. Normal că este dorinţa mea să vadă casa mea, să se vadă cu fraţii. Ştiu că nu au acelaşi tată şi e puţin ciudat, dar jumătate din sângele lor este din mine. Chiar ieri Dominic m-a întrebat când vine Maya. Nici nu ştiu ce să îi răspund”, declara Antonia în urmă cu câteva zile. (CITEŞTE PE CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA: Antonia a spus ce o deranjează cel mai mult la Alex Velea: „Doare rău de tot. Orice ai fi spus după…”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)