Incredibil, dar adevărat! Cât te costă 3 mese pe zi, în Mamaia

Autor:
Publicat: 10/08/2020 | 18:30
Incredibil, dar adevărat! Cât te costă 3 mese pe zi, în Mamaia

Sezonul estival de anul acesta a fost și este, în continuare, unul plin de surprize. Astfel, la Mamaia se înregistrează cele mai „picante” prețuri din toate timpurile, în acest an. Să fie oare de vină pandemia de coronavirus, sau faptul că „a tunat și i-a adunat” pe toți cei care au buzunarul full de bani?

Prețurile din acest an din stațiunea Mamaia, preferată de lumea bună, au explodat! Șezlongurile, rezervările din cluburile de fițe, dar și mâncarea…absolut totul este mult mai scump decât de obicei.

Mesele din Mamaia, o adevărată provocare pentru buzunare!

Astfel, dacă te gândești la un sejur în Mamaia, află că pentru numai 3 mese pe zi trebuie să scoți din portofel o sumă impresionantă. Să le luăm pe rând!

Micul dejun în Mamaia poate varia, în ceea ce privește prețul, între 25-45 lei, în funcție de localul la care alegi să savurezi prima masă a zilei. Dacă mai vrei și o cafea, poți scoate din buzunar chiar și 50 de lei. Mergem mai departe și ni se face foame din nou, deci ajungem la ora prânzului.

Pentru două feluri de mâncare + o băutură răcoritoare poți scoate din buzunar, pentru masa prânzului, chiar și 100 de lei. Dacă mai vrei să savurezi și o gustare pe parcursul zilei, îți mai golești portofelul de cel puțin 25-40 de lei. Cina nu este nici ea ieftină, căci prețul poate ajunge, de asemenea, tot la 100 de lei. Practic, pentru 3 mese pe zi în stațiunea Mamaia, plus gustări, scoți din buzunar între 300-350 de lei.

Nici Costinești, stațiunea preferată de tineri nu este mai ieftină! Pe plajă, un suc costă între 7 și 10 lei, o înghețată are cam același preț, unde mai punem la socoleală prânzul și cina, care pot costa, pentru o singură persoană, chiar și 150 de lei. În total, pentru o zi de plajă în Costinești scoatem din buzunar între 300-400 de lei, pentru cele 3 mese ale zilei, închirierea șezlongului de pe plajă, dar și răsfăț cu diverse gustări.