Pur și simplu incredibil! Cât te costă cazarea în Mamaia, pentru un sejur de 7 zile

Autor:
Publicat: 05/07/2020 | 19:57
Pur și simplu incredibil! Cât te costă cazarea în Mamaia, pentru un sejur de 7 zile

România se află într-o criză economică fără precedent, după valul de coronavirus de la noi din țară. Odată cu redeschiderea litoralului, proprietarii de hoteluri, pensiuni și vile au luat cu asalt site-urile de specialitate și au expus oferte pentru toate buzunarele, pentru a atrage turiștii. Acum, însă, lucrurile s-au schimbat!

Dacă plănuiești să mergi în Mamaia, trebuie să știi că e nevoie de o sumă impresionantă numai pentru cazare. De exemplu, prețurile pentru un sejur de 7 zile și 6 nopți pornesc de la 1.600 de lei și ajung chiar și la 100.000 de lei, la hotelurile de 4 și 5 stele, lucru ce i-a cam pus pe fugă pe turiști și i-a făcut să se reorienteze către alte țări, unde litoralul este mult mai ieftin.

NU RATA – HAOS PE LITORALUL ROMÂNESC! OAMENII LEGII AU ADOPTAT MĂSURI DRASTICE, DE TEAMA RĂSPÂNDIRII COVID-19

Și în Costinești au „explodat” prețurile la cazări. Pentru un sejur de 7 zile și 6 nopți, turiștii trebuie să scoată din buzunar sume cuprinse între 1.600 și 60.000 de lei, în locațiile de lux. Acestea asigură și mic dejun sau sunt, după preferințe, all-inclusive.

Distanțarea socială, uitată pe plajele din România

În acest weekend, nici mai mult, nici mai puțin de 80.000 de turiști au luat cu asalt litoralul românesc, cluburile și terasele.

CITEȘTE ȘI – PERCHEZIȚII PE LITORAL! AUTORITĂȚILE AU VERIFICAT DACĂ SUNT RESPECTATE MĂSURILE DE PREVENIRE A RĂSPÂNDIRII VIRUSULUI SARS-COV2. AU FOST APLICAT NUMEROASE SANCȚIUNI

Din această cauză, premierul Ludovic Orban a explicat că se vor pune în aplicare controale drastice în locațiile aglomerate, iar românii sunt sfătuiți să țină cont, în continuare, de distanțarea socială. Deși s-a spus că turiștilor nu li se va mai permite accesul pe plajă pe prosoape, aceștia nu s-au limitat doar la șezlonguri și au luat cu asalt plajele, în orice formă.

Și cluburile din aer liber au funcționat la capacitate maximă în acest weekend, fiind extrem de aglomerate.