Incredibil! Româncă trimisă la închisoare în Dubai pentru sex ”ilegitim” pe un yaht

Publicat: 02/08/2017 | 18:39
Incredibil! Româncă trimisă la închisoare în Dubai pentru sex ”ilegitim” pe un yaht

O româncă a ajuns victima legilor aspre din Dubai şi va face închisoare pentru că a întreţinut relaţii sexuale fără să fie căsătorită. Ea a rămas însărcinată pe un yaht în apele teritoriale ale Regatului iar legile locale interzic relaţiile sexuale în afara căsătoriei!

Autorităţile au aflat povestea după ce femeia ajuns la spital întrucât rămăsese însărcinată şi a luat medicamente să avorteze, dar a suferit complicaţii. Medicii au anunţat imediat poliţia.

Românca a întâlnit anul trecut un bărbat neidentificat, care ar putea să fie cetăţean român, pe un iaht luxos din Dubai Marina, iar cei doi au plecat într-o scurtă croazieră şi au întreţinut relaţii sexuale consensuale, dar ilegale între două persoane necăsătorite din Dubai, arată news.ro. La scurt timp după, femeia a realizat că a rămas însărcinată, iar bărbatul a fugit din Dubai. Ulterior, românca a achiziţionat un tratament medicamentos pentru întreruperarea sarcinii nedorite, care i-a provocat o hemoragie şi a fost nevoită să ajungă într-un spital din Dubai. Medicii au realizat sursa hemoragiei şi au chemat autorităţile, întrucât aceasta nu a putut să dovedească o sarcină legitimă, iar avorturile sunt interzise în Emiratele Arabe Unite. În timpul interogării, românca a recunoscut că a rămas însărcinată în urma întreţinerii de relaţii sexuale pe un iaht din Dubai Marina.

Procurorii au pus-o sub inculpare pentru întreţinere de relaţii sexuale ilegale şi pentru că a recurs la un tratament medicamentos pentru întreruperea unei sarcini, dar aceasta şi-a retras mărturisirea în faţa judecătorilor şi a argumentat că a întreţinut relaţii sexuale în afara graniţelor Emiratelor Arabe Unite. Însă, magistraţii au decis condamnarea româncei la trei luni de închisoare pentru întreţinerea de relaţii sexuale în afara căsătoriei şi la o lună suplimentară pentru avort. De asemenea, aceasta urmează să fie deportată în România. Curtea de Apel a redus condamnarea la o lună de închisoare şi la o amendă de 460 de euro pentru avort, deşi femeia a susţinut că a rămas gravidă în România. În final, magistraţii Curţii de Casaţie au menţinut sentinţa de o lună de închisoare şi amenda, precum şi ordinul de deportare în România.

Citește și...