Infectat cu coronavirus, Hu Weifeng s-a stins din viață! Recent, s-a trezit cu pielea închisă la culoare și…

Publicat: 02/06/2020 | 20:05
Infectat cu coronavirus, Hu Weifeng s-a stins din viață! Recent, s-a trezit cu pielea închisă la culoare și…

Hu Weifeng, în vârsta de 42 de ani, s-a îmbolnăvit de coronavirus în timp ce trata pacienții infectați cu teribilul virus la spitalul Central din Wuhan. După mai multe săptămâni de tratament, medicul ar fi pierdut lupta cu viața.

Citește și: E oficial! Cât poate rezista coronavirusul în corpul pacienţilor care dezvoltă o formă gravă a bolii

Hu Weifeng s-a îmbolnăvit de coronavirus în timp ce trata pacienții infectați cu COVID-19 la Spitalul Central din Wuhan. A fost testat pozitiv pe 18 ianuarie. Ulterior, a fost internat și a ajuns la sucursala Zhongfa Xincheng a spitalului Tongji.

A ajuns conectat la o mașină ECMO, care are rolul să înlocuiescă funcțiile inimii și plămânilor prin pomparea de oxigen în sânge – o procedură brutală. Medicul a încetat din păcate din viață.

Chinul prin care a trecut din cauza noului coronavirus

Povestea lui a făcut înconjurul lumii, întrucât acesta s-a trezit cu pielea închisă la culoare după ce s-a infectat cu noul coronavirus chiar în timp ce trata bolnavi cu COVID-19. Potrivit presei chineze, acest aspect este efectul unui tratament care a afectat funcționarea ficatului.

Nu rata: Informație terifiantă despre COVID-19! Cercetătorii au anunțat: Coronavirusul se refugiază în testicule: “Virusul poate fi transmis prin lichidul seminal”

Medicul știa că există acest efect secundar la medicamentul pe care l-a folosit și al cărui nume nu a vrut să-l dezvăluie, dar susținea că efectele sunt reversibile.

Dincolo de aspectul fizic, a trecut prin momente cumplite, fiind internat în spital mai bine de patru luni.

Citește și...