Informaţie de ultimă oră în dosarul morţii Mădălinei Manole! Ce s-a întâmplat cu bărbatul care i-a furnizat Furadan regretatei cântăreţe

Publicat: 23/11/2017 | 11:23

După ce săptămâna trecută s-a vorbit despre posibilitatea ca taximetristul care i-a vândut Mădălinei Manole Furadan să iasă din închisoare, recent s-a făcut anunţul. Vestea i-a luat prin surprindere pe mulţi, iar unii dintre ei nu sunt mulţumiţi de ea.

Sorin Urziceanu, bărbatul care i-a livrat Furadan Bertei Slav, prietenei Madalinei Manole, după care substanţa periculoasă a ajuns la celebra artistă, a fost eliberat în urmă cu câteva zile, potrivit stirilekanald. Fostul taximetrist a stat după gratii în Penitenciarul Timişoara timp de mai bine de doi ani.

Citeşte şi: Detalii socante despre moartea Madalinei Manole. Ce a scris solista in biletul de adio si ce a dezvaluit despre sotul sau, Petru Mircea!

Citeşte şi: Fosta iubită a lui Petru Mircea a dezvăluit motivele despărţirii! Geanina Manea, primele declaraţii despre nunta cu soţul Mădălinei Manole

În urmă cu mai bine de şase ani, Cristian Sorin Urziceanu a fost condamnat de Tribunalul Bucureşti la trei ani de închisoare cu suspendare, după ce a vândut Furadanul cu care s-a sinucis Mădălina Manole. Iar în iunie 2015, el a fost condamnat la 2 ani de închisoare pentru trafic de migranţi. S-au mai adăugat încă 3 ani pedepsei, pe care-i luase cu suspendare în 2011, din cauza decesului Mădălinei Manole. Astfel, în final, a primit cinci ani de închisoare cu executare în Penitenciarul Timiş.

Când a murit, fiul ei cu Petre Mircea avea un an.

Citeşte şi: Cât de mare a crescut Petru Mircea Jr. Fiul Mădălinei Manole (8 ani) ”munceşte” cot la cot cu tatăl său la PRO TV!

Regretata artistă şi-a pus capăt zilelor de ziua ei

Mădălina Manole s-a sinucis în dimineaţa zilei de 14 iulie 2010, chiar în ziua în care împlinea 43 de ani. Certificatul medico-legal de la Institutul Naţional de Medicină Legală (INML) „Mina Minovici” a arătat faptul că Mădălina Manole s-a sinucis cu Furadan. Pe 12 august 2010, medicii legişti au finalizat analiza toxicologică în cazul Mădălinei Manole. Ei au conchis că artista înghiţise doar Furadan, iar în sânge nu au fost găsite alcool, barbiturice, droguri sau produse pentru slăbit.

Citește și...