Cât de mare a crescut Petru Mircea Jr. Fiul Mădălinei Manole (8 ani) ”munceşte” cot la cot cu tatăl său la PROTV!

Publicat: 07/09/2017 | 00:00

După mai bine de şapte ani de la moartea Mădălinei Manole, CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, l-a întâlnit pe soţul regretatei artiste, împreună cu fiul său, în timp ce mergeau la sediul Pro TV, unde lucrează bărbatul. Odată ajunşi acolo, Petru Mircea a parcat maşina pe o stradă din apropiere, apoi au mers la un magazin de unde şi-au luat mai multe alimente, după care au intrat în clădire. (CITEŞTE ŞI: EXCLUSIV! A tăcut vreme de un an, dar… Primele declaraţii după despărţirea de Petru Mircea: ”Sunt singură şi…”)

Petru Jr. a crescut mare şi frumos, departe de camerele de filmat, iar cei doi par să aibă o relaţie foarte apropiată, deşi, după moartea Mădălinei, Petru Mircea a decis ca băiatul să fie crescut la ţară de mama lui, bunica paternă a copilului. Acest lucru a dus ca relaţia părinţilor Mădălinei Manole cu nepotul lor să fie una aproape inexistentă. Deşi avea doar un an şi câteva luni când mama lui a murit, băiatul ştie ce s-a întâmplat cu artista şi îi ascultă melodiille ori de câte ori are ocazia. (VEZI ŞI: Nici măcar bunicii materni nu mai ştiau nimic despre băiat! Cât de mare a crescut fiul Mădălinei Manole!)

De ce s-a sinucis Mădălina Manole

Mădălina Manole a scris istorie în muzica românească, numărându-se printre cele mai apreciate cântăreţe de la noi. Ani la rând, Mădălina Manole s-a aflat în fruntea clasamentelor muzicale şi a scos hit după hit. După divorţul de primul ei soţ, Şerban Georgescu, cariera “fetei cu părul de foc” a cunoscut un declin fără precedent, situaţie pusă pe seama faptului că artista a trecut printr-o depresie puternică.

Câţiva ani mai târziu, ea s-a recăsătorit cu Petru Mircea, au avut un copil, iar Mădălina a făcut tot posibilul să revină în topurile muzicale. Nu a reuşit, însă, fapt ce i-a provocat o depresie cruntă. În iulie 2010, Mădălina a înghiţit un insecticid extrem de puternic şi a decedat în câteva minute. La înmormântare au participat mii de persoane, iar de atunci, părinţii acesteia i-au declarat război ginerelui lor, pe care îl acuză că a împins-o pe fiica lor să recurgă la un gest atât de dramatic. (CITEŞTE AICI: ION MANOLE a făcut mărturisiri dureroase, după moartea soţiei sale: ”Nu l-a mai vazut pe nepot de la decesul Mădălinei”)

Citește și...