Nici măcar bunicii materni nu mai ştiau nimic despre băiat! Cât de mare a crescut fiul Mădălinei Manole!

Publicat: 11/04/2017 | 00:00

Au trecut aproape şapte ani de zile de când Mădălina Manole şi-a pus capăt zilelor într-un mod neaşteptat, lăsând în urmă un fiu în vârstă de doar câteva luni, care nu va avea vreodată şansa de a-şi aminti prezenţa mamei. După ani de zile în care nici măcar bunicii materni nu au mai ştiut nimic despre Petru Jr., CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, l-a filmat pe Petru Mircea alături de fiul său, care s-a făcut mare şi destul de înalt pentru vârsta lui, ajungându-i tatălui până la nivelul pieptului. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Odată ajuns la benzinărie, Petru Mircea s-a ocupat întâi de automobil, având grijă să umfle roţile şi să verifice că totul este în regulă înainte de a porni din noi la drum. În cele din urmă, şi-a luat fiul şi s-a ţinut cu greu după acesta până în interiorul benzinăriei deoarece micuţul Petru Jr. a dat dovadă de o energie debordantă, lucru perfect normal de altfel pentru un copil de vârsta lui. Cu toate acestea, Petru Mircea l-a supravegheat constant pe fiul lui şi al regretatei Mădălina Manole, având grijă să fie în siguranţă şi la ieşirea din magazin. Bucuros că tatăl lui i-a luat nişte gustări şi suc pentru drum, Petru Jr. nu a mai luat-o rapid la pas aşa cum a făcut-o prima dată, ci a ascultat cuminte indicaţiile părintelui, care nu a plecat la drum până ce nu s-a asigurat că băieţelul este aşezat cât mai confortabil pe bancheta din spate.

Petru Jr. era micuţ atunci când mama lui a luat decizia de a-şi pune capăt vieţii, însă tatăl său a declarat în repetate rânduri că are grijă să-i povestească despre Mădălina, pentru a se asigura că ştie cât de specială a fost cea care i-a dat viaţă.
Petru Jr. era micuţ atunci când mama lui a luat decizia de a-şi pune capăt vieţii, însă tatăl său a declarat în repetate rânduri că are grijă să-i povestească despre Mădălina, pentru a se asigura că ştie cât de specială a fost cea care i-a dat viaţă.

Cu toate că părinţii Mădălinei Manole au declarat în repetate rânduri că ginerele lor nu i-a lăsat să-şi vadă nepoţelul după ce fiica lor s-a stins din viaţă, iar Petru Mircea l-a ţinut cât mai ascuns cu putinţă de luminile reflectoarelor, fiul regretatei cântăreţe pare că este un copil fericit, cu preocupări tipice vârstei lui şi care are o relaţie extrem de strânsă cu tatăl lui, lucru uşor de observat din imaginile CANCAN.ro. Deşi era prea micuţ pentru a-şi aminti prezenţa fizică a Mădălinei Manole, conform lui Petru Mircea, băieţelul ştie ce s-a întâmplat cu mama lui, ascultând ori de câte ori are ocazia melodiile acesteia şi privind fotografiile cu artista care a decis să plece mult prea devreme dintre noi.

În tot timpul petrecut la benzinărie, pentru nişte mici cumpărături, Petru Mircea şi-a ţinut constant fiul aproape, asigurându-se că micuţul este în siguranţă.
În tot timpul petrecut la benzinărie, pentru nişte mici cumpărături, Petru Mircea şi-a ţinut constant fiul aproape, asigurându-se că micuţul este în siguranţă.

Mădălina Manole şi-a pus capăt zilelor, lăsând în urmă familii îndurerate, dar şi un fiu de doar câteva luni

A scris istorie în muzica românească, numărându-se printre cele mai apreciate cântăreţe de la noi. Ani la rând, Mădălina Manole s-a aflat în fruntea clasamentelor muzicale şi a scos hit după hit. După divorţul de primul ei soţ, Şerban Georgescu, cariera “fetei cu părul de foc” a cunoscut un declin fără precedent, situaţie pusă pe seama faptului că artista a trecut printr-o depresie puternică. Câţiva ani mai târziu, ea s-a recăsătorit cu Petru Mircea, a făcut un copil şi a făcut tot posibilul să revină în topurile muzicale. Nu a reuşit, însă, fapt ce i-a provocat o depresie cruntă. În iulie 2010, Mădălina a înghiţit insecticide şi a decedat în câteva minute. La înmormântare au participat mii de persoane, iar de atunci, părinţii acesteia i-au declarat război ginerelui lor, pe care îl acuză că a împins-o pe fiica lor să recurgă la un gest atât de dramatic.

Citește și...