Loading the player...

Temutul Nuţu Cămătaru, Ion Balint pe numele real, şi-a prezentat în mod public moştenitorul, iar totul s-a întâmplat în lumina reflectoarelor. Băiatul pe care l-a născut Claudia ”Brazilianca”, ultima soţie a lui Nuţu, a apărut într-un clip al manelistului Copilul de Aur, filmat la reşedinţa de la Snagov a interlopului. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Ion Balint este mândru nevoie mare de băiatul pe care-l are cu Brazilianca, aşa că a ţinut să-l arate tuturor. Şi cum altfel decât cu fast. În ultimul videoclip al manelistului, fratele lui Sile apare alături de ultimul său copil, dar şi de Dani, băiatul pe care-l are dintr-o căsătorie anterioară. Într-o formă de zile mari, Ion Balint are pe masă o frapieră în care se află şampanie, iar în braţe îl ţine pe micuţ, pe care îl învaţă câteva mişcări pe ritmuri de manele. (VEZI AICI: CUM AU APĂRUT NUŢU ŞI SOŢIA LUI LA PETRECEREA DE 1 MAI - IMAGINI EXCLUSIVE CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA)

Nuţu Cămătaru a cunoscut-o pe Claudia în 2012 şi a divorţat un an mai târziu de Lidia, prima lui soţie, despărţirea fiind una amiabilă. Cei doi nu erau la prima despărţire, primul divorţ dintre Ion Balint şi Lidia fiind pronunţat la tribunal în 1999. Zece ani mai târziu, cei doi s-au recăsătorit, pe când interlopul era tot în închisoare. Ion Balint s-a căsătorit cu Claudia în 2014, iar evenimentul a avut loc la Penitenciarul Rahova, acolo unde era închis. (CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, V-A PREZENTAT AICI PRIMELE POZE CU FOST SOŢIE A LUI NUŢU DUPĂ CE S-A MĂRITAT)

Nuţu şi Claudia s-au căsătorit în 2014
Nuţu şi Claudia s-au căsătorit în 2014

În 2008, Lidia Balint i-a plătit lui Ion Migdal, fratele lui Fane Spoitoru, 30.000 de euro, după ce acesta a convins-o că poate interveni pe lângă judecătorul care urma să decidă eliberarea condiţionată a lui Nuţu. Femeia a fost trimisă în judecată de procurorii DNA şi a primit doi ani pentru cumpărare de influenţă, la care s-au adăugat alţi trei, proveniţi dintr-o condamnare mai veche, cu suspendare. (CITEŞTE ŞI: MISTERUL DE LA CLUBUL DE NOAPTE BOA. CE "REGIE" I-AU FĂCUT LUI NUŢU CĂMĂTARU)

Citeste despre:nutu cămătaru copii, nuţu cămătaru brazilianca


Share On Facebook