Ioana Blaj şi Ducu Ion s-au căsătorit într-o zi de 13! Cei doi nu au ținut cont de superstiții

Autor: Maria H.
Publicat: 14/09/2019 | 14:03

Eveniment important în viața Ioanei Blaj. Actrița din „Sacrificiul” și-a unit destinele cu productorul Ducu Ion, marele eveniment având loc într-o zi pe care mulți ar fi evitat-o: vineri 13!

Ioana și Ducu formează deja un cuplu de 6 ani. Cei doi îndrăgostiți au împreună 2 copii, o casă frumoasă și tot ce și-ar mai putea dori. Un singur pas mai era de făcut, să spună „DA” în fața ofițerului stării civile. (CITEȘTE ȘI: ACTRIȚA IOANA BLAJ, SURPRINSĂ DE FURTUNA DIN GRECIA: ”TREMURAM DIN TOATE ÎNCHEIETURILE, ABIA MĂ ȚINEAM PE PICIOARE”)

În ziua marelui eveniment, Ioana a purtat o rochie albă, atipică mireselor. Scurtă, cu umerii goi, şi cu o fundă neagră în zona bustului. Actriţa şi-a aranjat părul în nişte bucle lejere, iar machiajul a fost unul natural. Nici Ducu nu a fost tocmai „mirele clasic”, îmbrăcat într-un costum. El a îmbrăcat o camaşă imprimată cu diferate desene, foarte colorată.

Cum a fost cerută Ioana în căsătorie

Pe 12 mai, când Ducu a împlinit 38 de ani, și-a cerut iubita în căsătorie în timpul unei vacanțe în Istanbul  și a primit un „DA’ din tot sufletul, urmat de încă un răspuns afirmativ la Starea Civilă.

„De ziua lui, m-a întrebat dacă pot să-i fac un cadou mai special. I-am zis, DA. La mulți ani, Ducu”, scria Ioana, în luna mai, în dreptul unei poze în care apare zâmbitoare, cu piatra strălucitoare pe inelar.