Ioana Ginghină a recunoscut totul! De ce divorțează de Papadopol. ”Doare la propriu și joc teatru mai ceva ca în seriale”

Publicat: 11/06/2019 | 10:07

Cu toate că nimeni nu știe momentan motivele reale ale despărțirii lor, actrița a recunoscut că a jucat teatru în fața oamenilor pentru a părea că mariajul ei cu Alexandru Papadopol decurge firesc. 

Problemele din mariajul Ioanei Ginghină cu Alexandru Papadopol au apărut în urmă cu mai multă vreme, dar s-a încercat ”mascarea” lor, recunoaște chiar Ioana acest lucru, susținând că a fost ajutată de prieteni, dar cel mai mare sprijin l-a primit indirect de la fetiţa ei, Ruxandra, în vârstă de 10 ani.

Prietenii au venit și m-au ajutat însă au și ei problemele lor, unde mai pui că sunt subiectivi, toată lumea într-un fel se gândește la ce ai putea face să «salvezi» anumite situații, nu la faptul că eu mă prăbușesc, că mă doare la propriu și joc teatru mai ceva ca în seriale, ca să arăt copilului meu, dar și societății că totul va fi bine, că totul este în regulă cu mine. Însă nu este ușor, mai ales când ești 24 din 24 alături de un suflet care se agață cu disperare de tine, că tot ce are stabil în acest moment ești tu, mama, deci trebuie să-i arați că viața merge înainte, că fericirea vine din lucrurile mici, că ne bucurăm că suntem sănătoși și că avem tot ceea ce ne trebuie, texte clasice aș putea spune, dar care pot fi luate ca reper în anumite situații.Și da, ea , Ruxi, această fetița de 10 ani este o minune, care mă ajută foarte mult că este acolo lângă mine și nu mă lasă să mă prăbușesc„, a mai scris Ioana Ginghină. (Vezi și ALEX PAPADOPOL, PRIMA APARIȚIE DUPĂ ANUNȚUL DIVORȚULUI DE IOANA GINGHINĂ. DETALIUL OBSERVAT DE TOATĂ LUMEA

Actriţa şi soţul ei nu mai locuiesc împreună de câteva luni, urmând să-şi soluţioneze oficial problemele de cuplu în această vară.

Frica, azi, parcă nu ți-a mai dat târcoale”

Ioana Ginghină încearcă să își păstreze energia pozitivă, chiar dacă perioada prin care trece este una foarte dificilă din punct de vedere sentimental. Dar o are alături de Ruxandra, iar ”copilul” perfect îi dă puterea de a merge mai departe și de a privi, cu încredere, către viitorul apropiat.

”Și atunci, în această lume nouă, nesigură, o iei încet, cu pași mărunți și începi să te bucuri de lucrurile mărunte. Începi să te bucuri că ai dormit fără întrerupere 6 ore, că ai reușit să ieși din casă și să zâmbeșți fără să te prefaci, că Frica, azi, parcă nu ți-a mai dat târcoale și chiar ai râs cu poftă, atunci când Ruxandra și-a scuturat stiloul de cerneală pe cămașa ta albă. Când stau pe canapeluțamea de pe terasă, într-o zi perfectă de duminică, în care am macat pizza cu Ruxi, copilul perfect, am ascultat muzică și ne-am bucurat de soare, realizez că viață e frumoasă chiar și în cele mai cenușii perioade, trebuie doar să apreciem lucrurile mărunte!”, a mai scris Ioana Ginghină.

Citește și...