Îți dau lacrimile! Alin Oprea, scrisoare dechisă pentru copiii săi: ”Tot ce am iubit mai mult pe lumea asta ați fost voi”

Publicat: 09/09/2020 | 11:25

Războiul dintre Alin Oprea și Larisa este departe de a lua sfârșit. Cei doi copii și-au adus acuzații grave unul altuia, iar acum artistul este devastat pentru că nu mai are susținerea copiilor săi.

După despărțirea dintre Alin Oprea și soția lui, cei doi copii pe care îi au împreună au rămas cu mama lor. Melissa și Adrian s-au întors împotriva tatălui lor, iar acest lucru l-a zdruncinat pe artist.

Invitat în platoul emisiunii Xtra Night Show, Alin Oprea a vrut să citească, în direct, o scrisoare pentru cei doi copii ai săi. Cu lacrimi în ochi, vizibil afectat de situația prin care trece, fostul membru al trupei Talisman și-a făcut curaj și a citit rândurile emoționante, scrise pentru fata și băiatul lui. (CITEȘTE ȘI: CUM L-A TRANSFORMAT DORIAN POPA PE CHELUȚU ÎN CEL MAI SIMPATIZAT CÂINE DIN ROMÂNIA: “DUMNEZEU ÎL IUBEȘTE” + “ATENȚIE, MAI CAPSEAZĂ!”)

”Dragii mei copii,

Tot ce am iubit mai mult pe lumea asta ați fost voi. Singurele persoane pentru că mi-aș fi dat chiar și viața ați fost voi. Mândria mea cea mai mare pe lumea asta ați fost voi. Orice ați fi și orice ați face, iubirea mea pentru voi este maximă și veșnică. Îngeri sau demoni, sfinți sau criminali, copii sau adulți, voi o să rămâneți mereu pentru mine fetița mea și băiețelul meu. Orice s-ar întâmpla nu vă judec, nu vă învinovățesc și nu vă urăsc.

Am sperat că vom fi o echipă toată viața și că vă voi încuraja și vă voi susține în toate momentele și provocările profesionale mai dificile. Am sperat să fiu aproape de voi când veți absolvi universitățile, când veți câștiga premiul Brit Awards și când veți deveni vedete.

Aș fi fost onorat să petrecem împreună la nunțile voastre și aș fi fost poate bunicul rocker nonconformist pentru copiii voștri. Toate acestea mai sunt încă posibile, dar depinde doar de voi. Eu vă respect alegerile. Sunteți sângele, sufletul și viața mea. Am făcut tot ce mi-a stat în putință pentru voi, sunteți adulți și sunt convins că veți reuși în viață sau carieră cu sau fără mine de acum încolo. Sunteți prea talentați, prea frumoși, prea deștepți ca să nu vă îndepliniți visele. Fiți cinstiți, spuneți mereu adevărul, și nu faceți compromisuri. Iubiți-vă pe voi înșivă. Vă doresc fericire, adică sănătate, iubire și succes. Vă iubesc!”, le-a transmis Alin Oprea copiilor săi, în direct, la XNS.

Fiica lui Alin Oprea, mesaj acid pentru tatăl său

După ce a decis să divorțeze, Alin Oprea s-a mutat din căminul conjugal la un hotel. Fostul membru al trupei Talisman nu apucase atunci să își ia toate lucrurile și a fost nevoit să se întoarcă acasă.

Însă, soacra și cumnatul său nu l-ar fi lăsat să intre în casă. Alin Oprea a sunat atunci la 112, iar la fața locului s-au deplasat trei echipaje de poliție. (VEZI ȘI: CĂTĂLIN BOTEZATU COMENTEAZĂ, ÎN PREMIERĂ, ULTIMUL “DIVORȚ” AL BIANCĂI DRĂGUȘANU. “MAI BINE RĂMÂNEA CU…”)

”Vreau să filmez tot ce iau ca să nu fie discuții. Asta înseamnă viol de domiciliu, cum adică nu am voie în casa mea, cum să ies din casa mea? Nu mi se permite să-mi iau lucrurile din casă, de către soacră-mea și cumnată-miu. Mă agresează femeia asta. E a doua oară când vin și sun la 112, dar ei schimbă iala mereu. Eu vreau să-mi iau bunurile că am nevoie urgent de ele la studio și atât. Asta este strigător la cer, ca familia să te dea afară din casa ta, luată din banii tăi, că doar eu munceam în familia noastră”, a povestit Alin Oprea la ”XNS”.

Dezamăgită de afirmațiile făcute de tatăl său, fiica lui Alin Oprea a intrat în direct și i-a transmis un mesaj dur acestuia: ”Să-ți fie rușine, Alin Oprea! Tot ce trebuia să faci era să vii acasă să vorbești cu copiii tăi. Dar tu ai ales să mergi la televizor și să suni la poliție pentru o femeie bătrână”.

La auzul acestor vorbe, Alin Oprea a izbucnit în lacrimi. Artistul crede, cu tărie, că fosta lui soție îi influențează pe copii și a fost extrem de dezamăgit de atitudinea fiicei sale.