Cum l-a transformat Dorian Popa pe Cheluțu în cel mai simpatizat câine din România: “Dumnezeu îl iubește” + “Atenție, mai capsează!”

Publicat: 08/09/2020 | 23:41

Cântărețul Dorian Popa a dezvăluit, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru CANCAN.RO, cum l-a transformat pe Cheluțu în cel mai simpatizat câine din România. Îndrăgitul patruped are o poveste de viață emoționantă și nu este singurul “copil cu blăniță” al artistului și al iubitei sale, Claudia Iosif. Mai au două pisici de rasă, pe care nu le-au luat cu ei în escapada recentă la malul Mării Negre.

(Citește și: Nicole Cherry, nedezlipită de sosia lui Dorian Popa. S-au sărutat în LOFT de față cu toată lumea și…)

Cum l-a transformat Dorian Popa pe Cheluțu în cel mai simpatizat câine din România

În weekendul care s-a încheiat de curând, Dorian Popa și frumoasa lui iubită au mers la mare împreună cu “copilul-artist” al familiei: Cheluțu! Provocat de CANCAN.RO, artistul a povestit cum a apărut simpaticul patruped în viața lui. Dorian Popa a mărturisit că îl știa pe Cheluțu de când avea câteva luni și că, la un moment dat, acesta a dezvoltat câteva afecțiuni medicale din cauza faptului că era hrănit cu mâncare pentru oameni.

“Am venit un pic cu Cheluțu la mare, că am avut o zi liberă și plecăm acasă pentru că avem concert tocmai la Drobeta Turnu-Severin. Eu cred că Dumnezeu îl iubește pe el. Cheluțu este un câine adoptat care, nu neapărat din rea-voință, dar din necunoaștere, a avut câteva boli pentru că el mânca mâncare de oameni. Și, teoretic, un bulldog francez, în general, și câinii de ce nu… nu au voie să mănânce mâncare de oameni. (Nu rata: Claudia Iosif, într-o rochie transparentă și fără lenjerie intimă în piscina iubitului ei, Dorian Popa! Imaginea care “a încins” Instagramul)

El mânca mâncare de oameni și era destul de bolnăvior – uite, după cum vezi aici, el nu mai are blăniță și, pentru că îl știam de mititel, dinainte să fie bolnăvior și l-am văzut așa bolnăvior, l-am rugat pe proprietar să mi-l dea mie ca să mă pot ocupa de el cum trebuie. L-am luat, a fost spitalizat vreo lună de zile la cei mai dulci medici de la Clinica Veterinară a Facultății. Și, uite-l că acum e sănătos și se bucură de o faimă ieșită din comun. (…)”, a declarat Dorian Popa în exclusivitate pentru CANCAN.RO. Artistul a făcut un apel la cei care își doresc o poză de album cu Cheluțu și le-a transmis: “Să nu se repeadă la el (n.r.: ca să facă fotografii), pentru că el mai capsează.

(Nu rata: Dorian Popa, aniversare fără lux și opulență. Cum este sărbătorit artistul, în plină pandemie: Cel mai important este…”)

Dorian Popa a dezvăluit cum a ajuns Cheluțu în viața lui și cum l-a transformat în cel mai simpatizat câine din România © CANCAN.RO
Dorian Popa a dezvăluit cum a ajuns Cheluțu în viața lui și cum l-a transformat în cel mai simpatizat câine din România © CANCAN.RO

Cum a apărut melodia “Înoată Cheluțu”

În prezent, Cheluțu este antrenat de un dresor pe care Dorian Popa l-a ales cu multă atenție.

“Încercăm să-l educăm, pentru că el, fiind un câine adoptat care a stat mai mult închis, nu prea socializează așa… Dar se ocupă un domn dresor de el și încercăm să devină un om… un om, auzi! Un cățeluș cât mai bun și mai blând”, a mai spus artistul pentru CANCAN.RO.

Îndrăgitul bulldog francez negru există în viața lui Dorian Popa și a iubitei sale, Claudia Iosif – Babs, de un an. Cântărețul a mai dezvăluit și cum a apărut single-ul “Înoată Cheluțu”, care, până zilele trecute, a fost nr. 1 în trending pe YouTube – în prezent, piesa a coborât pe locul 5. (Află și: Dorian Popa a ajuns ”În gura presei” lui Mircea Badea: ”E genial! Are 7 cuvinte pe care le folosește și…”)

“A stat la părinții lui Babs până am terminat noi căsuța și, de jumătate de an, mai precis de la începutul stării de urgență – nebunia asta care ne-a cuprins – stă cu noi acasă. Melodia cu «Înoată Cheluțu»… ideea melodiei nu-mi aparține în totalitate. Este vorba despre un puști de pe Internet care a cules niște vorbe din vlogurile mele de pe YouTube, le-a combinat și le-a pus pe un negativ mai rudimentar așa. Auzind ce potențial are joaca asta pe care a făcut-o Dragoș, am zis: «Băi, e clar că trebuie să-l chemăm pe acest băiat și să facem din această joacă o adevărată piesă».

Și cu ajutorul lui Liviu Teodorescu care este un băiat extrem de talentat atât vocal, cât și pe producție muzicală, a ieșit piesa «Înoată Cheluțu» care este un merit, teoretic, al lui Cheluțu – de-aia este și primul pe piesă; este Cheluțu feat eu. Și, uite că a prins la oameni și oamenii se bucură de vibe-ul ăsta pe care îl dă Cheluțu”, a mai spus Dorian Popa în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

(Descoperă și: Dorian Popa, o nouă achiziție de zeci de mii de euro: “Nu aveam cum să las…”)

Iubita lui Dorian Popa și-a luat o mașină de aproape 50.000 de euro: “Jumătate este cadou din partea mea și jumătate este munca ei”

În vârstă de 37 de ani, Claudia Iosif și-a luat de curând un Mercedes-Benz Clasa E Cabriolet care valorează o mică avere – prețul unui astfel de model pornește de la 30.000 de euro și poate ajunge până la 50.000 de euro.

(Citește și: Babs, iubita lui Dorian Popa, și-a ieșit din minți! Cum le-a răspuns fanilor care o întreabă când va deveni mama: “Sunt handicapată?”)

“Decapotabila este a nevestei, Johnule. Eu mi-am luat o mașină mare, de muncă, asta este a soției și am venit și noi să ne bucurăm de această singură zi liberă – Îi mulțumim Lui Dumnezeu că, printre zilele de muncă mai avem și zile în care ne putem bucura de ceea ce ne oferă tot Doamne – Doamne. (…) Este jumate, jumătate – jumătate este cadou din partea mea și jumătate este munca ei. Suntem un cuplu mai modern și nu ne ascundem cu chestia asta. Babs muncește și este o femeie care reușește să adune bănuți, motiv pentru care ne-am unit forțele, exact cum trebuie să facă un cuplu și este un cadou comun”, a mai dezvăluit artistul de 32 de ani.

(Află și: Claudia Iosif, surprinsă topless într-un salon de fițe din București. Mesajul transmis de iubita lui Dorian Popa)

Autoturismul Mercedes-Benz Clasa E Cabriolet care este trecut pe numele Claudiei Iosif poate să ajungă să coste 50.000 euro © CANCAN.RO
Autoturismul Mercedes-Benz Clasa E Cabriolet al Claudiei Iosif, condus aici de Dorian Popa © CANCAN.RO

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.