Dorian Popa, aniversare fără lux și opulență. Cum este sărbătorit artistul, în plină pandemie: „Cel mai important este…”

Autor:
Publicat: 08/08/2020 | 16:53
Dorian Popa, aniversare fără lux și opulență. Cum este sărbătorit artistul, în plină pandemie: „Cel mai important este…”

Deși până acum era adeptul cluburilor de lux și opulenței la orice pas, în acest an, din cauza pandemiei, Dorian Popa a ales să-și celebreze ziua de naștere acasă, la piscină, în compania familiei și a prietenilor săi. 

Pandemia de COVID-19 din România le-a dat multe bătăi de cap vedetelor de la noi, care până acum erau numai pe lux și opulență! Dacă până acum iubea să se răsfețe în cele mai de lux locații posibile, anul acesta, Dorian Popa a luat o decizie radicală: mai exact, artistul își va celebra ziua de naștere pentru prima dată de la vârsta majoratului, iar petrecerea va fi una modestă, la el acasă.

”Încă nu am primit toate cadourile, pentru că abia azi urmează să primesc câte 2-3 prieteni și câțiva membrii din familie. Am primit de la iubită niște cadouri foarte frumoase, de la mama, de la PR, nu e cazul să enumerăm acum. Sunt cadouri frumoase și cred că, cel mai important e să primești de la Doamne Doamne liniște sufletească”, a declarat artistul pentru Antena Stars.

Nu și-a mai serbat ziua de la majorat!

Deși iubește să meargă în cluburi de fițe și locații exclusiviste, Dorian Popa nu este adeptul petrecerilor de zile de naștere, astfel că a recunoscut, cu toată sinceritatea, că nu și-a mai serbat ziua de naștere de când a împlinit 18 ani.

”Vă mărturisesc că de la 18 anișori eu nu mi-am mai serbat ziua, așa că, pentru mine este o zi cu mari emoții! Doamne ajută”, a mai zis el.

Într-o astfel de zi specială, iubita artistului, Claudia, i-a transmis un mesaj extrem de emoționant domnului Hâtz.

„La mulți ani! Te iubesc! Dragostea mea, prietenul meu, puiul meu, fratele meu, partenerul meu „în crimă”, totul pentru mine!”,a scris Babs la InstaStory, la o poză cu Dorian Popa.