Ultima aroganță a lui Dorian Popa. Ce și-a pus artistul în piscină: ”Casa mea, regulile mele”

Publicat: 04/08/2020 | 12:12

Ultima aroganță a lui Dorian Popa. Artistul investește, în continuare, în casa visurilor sale de 300.000 de euro.

Dorian și-a dotat cât mai cu putință curtea cu aproape 10 tone de piatră albă adusă special pentru el din Thasos. Celebrul cântăreț și-a decorat atât curtea, cât și interiorul casei într-un alb imaculat.

Iar piscina din curtea vilei luxoase este uncolț de rai! Palmieri, șezlonguri, cocktailuri… Însă, Dorian Popa nu s-a oprit aici! Artistul și-a cumpărat zilele trecute un skijet pentru piscina uriașă, iar fanii au rămas mască. (CITEȘTE ȘI: CRIMINALUL LUI EMI PIAN, VIAȚĂ DE NABAB! CIPRIAN NAPY „ȘI-O ARDEA” CĂLARE PRIN MUNȚI)

”Casa mea, regulile mele”, a scris Dorian în dreptul fotografiei.

Dorian Popa și-a cumpărat un skijet

Dorian Popa și-a construit o vilă de 300.ooo de euro

Dorian Popa a cumpărat un teren de 600 de metri pătrați, iar casa ridicată are nu mai puțin de 400 de metri pătrați. Și costă 300.000 de euro! Ușor-ușor, casa visurilor sale prinde contur!

Pentru a realiza casa visurilor sale Dorian Popa a fost nevoit să facă o investiție serioasă. El a vorbit în cadrul emisiunii „Dimineaţa Blană” de la Pro FM despre costurile aproximative ale întregii construcții.

„Hai că vă zic o informaţie super fresh. Pentru că e interesant şi pentru cei care ascultă. Datorită faptului că am reuşit să mă ajut foarte mult de YouTube, am băgat vreo 170.000 de euro, dar sunt contravaloarea a vreo 220.000 de euro, adică am reuşit să am discount-uri, oferte, colaborări de vreo 50-60.000 de euro până acum.

Casa are 400 de metri pătraţi, piscină şi foişor şi 600 de metri pătraţi are terenul. 400 de metri pătraţi are casa, sunt 3 etaje. Sunt investiţii colosale la o casă, iar de când construiesc îmi dau seama de ce spuneau oamenii: E greu să faci o casă!”, a declarat Dorian la Pro FM.