Dorian Popa și-a construit un bloc! Cum arată casa de 300.000 de EURO a cântărețului

Autor: C. C.
Publicat: 09/01/2020 | 12:33

Casa pe care Dorian Popa o construiește de mult timp este aproape gata, au mai rămas de pus la punct doar mici detalii nesemnificative. El a muncit ani de zile să poată să își realizeze acest vis. Construcția casei a fost una dintre dorințele lui mari și a vrut ca totul să iasă perfect. S-a ocupat și a supravegheat personal întreaga lucrare și a fost atent la orice lucru, indiferent cât de mic. (CITEȘTE ȘI: DE CE AU ”RUPT-O” DE FAPT ANDREEA ANTONESCU ȘI IUBI. DECLARAȚII ÎN EXCLUSIVITATE)

Dorian Popa are una dintre cele mai scumpe case din show-biz. Întreag decorul și mobila au fost alese de el. Casa are trei etaje și este impresionantă. Dorian a ales câteva element definitorii pentru amenajarea ei: culoare generală a interiorului este un alb imaculat, în loc de lustre a ales să pună neoane colorate: albastre şi roşii, iar piesa centrală este un televizor uriaș. (VEZI ȘI: DORIAN POPA, PAGUBĂ DE PROPORȚII ȘI GHINION ÎN URMĂTORII ANI. CE-A PĂȚIT VEDETA)

Pentru a realiza casa visurilor sale Dorian Popa a fost nevoit să facă o investiție serioasă. El a vorbit în cadrul emisiunii „Dimineaţa Blană” de la Pro FM despre costurile aproximative ale întregii construcții.

„Hai că vă zic o informaţie super fresh. Pentru că e interesant şi pentru cei care ascultă. Datorită faptului că am reuşit să mă ajut foarte mult de YouTube, am băgat vreo 170.000 de euro, dar sunt contravaloarea a vreo 220.000 de euro, adică am reuşit să am discount-uri, oferte, colaborări de vreo 50-60.000 de euro până acum. Casa are 400 de metri pătraţi, piscină şi foişor şi 600 de metri pătraţi are terenul. 400 de metri pătraţi are casa, sunt 3 etaje. Sunt investiţii colosale la o casă, iar de când construiesc îmi dau seama de ce spuneau oamenii: E greu să faci o casă!”, a declarat Dorian la Pro FM

 

 

 

Citește și...