Dorian Popa, o nouă achiziție de zeci de mii de euro: ”Nu aveam cum să las…”

Publicat: 30/06/2020 | 13:47

Dorian Popa a făcut o nouă investiție. Artistul a cumpărat o locuință de zeci de mii de euro și a publicat contractul de vânzare-cumpărare.

Înainte să-și facă vila luxoasă de 300.000 de euro, Dorian Popa a locuit într-o garsonieră închiriată în Capitală. Artistul a fost legat sufletește de acea locuință, așa că acum a decis să o cumpere.

Dorian Popa a publicat contractul de vânzare-cumpărare și le-a mărturisit fanilor motivul pentru care a luat această decizie de a achiziționa garsoniera în care a stat atâția ani. (CITEȘTE ȘI: VEDETA DE LA KANAL D L-A “SUFOCAT” CU SĂRUTĂRI PE MILIONARUL DIN CLUJ ȘI…)

”Nu aveam cum să las în urmă locșorul din care am plecat”, a scris Dorian Popa pe Instagram.

Dorian Popa și-a construit o vilă de 300.ooo de euro

Dorian Popa a cumpărat un teren de 600 de metri pătrați, iar casa ridicată are nu mai puțin de 400 de metri pătrați. Și costă 300.000 de euro! Ușor-ușor, casa visurilor sale prinde contur!

Pentru a realiza casa visurilor sale Dorian Popa a fost nevoit să facă o investiție serioasă. El a vorbit în cadrul emisiunii „Dimineaţa Blană” de la Pro FM despre costurile aproximative ale întregii construcții. (VEZI ȘI: PE CE MAȘINĂ DE LUX VREA SĂ DEA DORIAN POPA PESTE 100.000 DE EURO)

„Hai că vă zic o informaţie super fresh. Pentru că e interesant şi pentru cei care ascultă. Datorită faptului că am reuşit să mă ajut foarte mult de YouTube, am băgat vreo 170.000 de euro, dar sunt contravaloarea a vreo 220.000 de euro, adică am reuşit să am discount-uri, oferte, colaborări de vreo 50-60.000 de euro până acum. Casa are 400 de metri pătraţi, piscină şi foişor şi 600 de metri pătraţi are terenul. 400 de metri pătraţi are casa, sunt 3 etaje. Sunt investiţii colosale la o casă, iar de când construiesc îmi dau seama de ce spuneau oamenii: E greu să faci o casă!”, a declarat Dorian la Pro FM.

Citește și...