Pe ce mașină de lux vrea să dea Dorian Popa peste 100.000 de euro

Autor: Raluca O.
Publicat: 07/02/2020 | 13:16
Pe ce mașină de lux vrea să dea Dorian Popa peste 100.000 de euro

Dorian Popa este unul dintre cei mai cunoscuţi cântăreţi şi vloggeri din România, dar şi un mare împătimit al maşinilor. El nu şi-a ascuns niciodată pasiunea pentru automobile luxoase, iar acum a pus ochii pe un bolid care costă peste 100.000 de euro. Este vorba despre un BMW X5, model 2020.

Dorian este mândrul posesor al unui BMW X6 pe care a cheltuit în jur de 80.000 de euro şi căruia i-a adus îmbunătăţiri de-a lungul timpului. La începutul anului trecut, cântăreţul a fost implicat şi într-un accident rutier, în urma căruia şi-a avariat destul de serios bolidul.

Din fericire, el nu a avut de suferit, iar de pagube s-a ocupat compania de asigurări. La scurt timp după accident, el avea să comenteze incidentul în stitlul său caracteristic, pe contul său de socializare: „Asta este, nu avem ce să facem, bine că toată lumea e teafără și noroc că avem asigurările necesare. Prostia costă scump, noroc că mai există asigurari”.

Dorian Popa, fascinat de noul BMW X5, model 2020

Recent, însă, Dorian Popa a ochit un nou autoturism marca BMW. Într-unul din ultimele sale vlogguri, el a testat noul X5 şi a fost profund impresionat de dotările SUV-ului. 400 de cai putere, un interior de piele de cea mai bună calitate, schimbător din cristale Swarovski, alături de un ecran de navigaţie generos, toate acestea au fost suficiente pentru a-l încânta peste măsură pe cântăreţ.

Mai mult decât atât, el a fost complet fascinat de volanul maşinii şi de design-ul acestuia şi a vorbit momente bune despre cât de tare îi place. La finalul videoclipului, el a cerut părerea fanilor în legătură cu acest autoturism, nsă aceştia l-au sfătuit să rămână mai degrabă la maşina sa veche. „Mie îmi place mai mult x6 – le tău”, „Nu merită diferenţa de bani”, sunt câteva dintre comentariile pe care el le-a primit.

Ce maşină are Dorian Popa

Dorian Popa se mândeşte cu BMW-ul său X6, pe care l-a cumpărat în anul 2018, şi în care a investit mulţi bani pentru a-l tuna. Cântăreţul, care a depăşit numărul de 1 milion de abonaţi pe Youtube, a avut însă parte şi de momente mai puţin plăcute cu automobilul său.

Pe lângă accidentul de care am amintit mai devreme, BMW-ul lui Dorian Popa a fost vandalizat de mai multe ori, i-ar hoţii au furat din el obiecte de valoare, dar şi oglinzile. Spre norocul său, el are asigurare CASCO, care l-a ajutat să acopere pagubele.

Citește și...