Prima reacție a lui Dorian Popa, după ce a fost implicat într-un accident rutier: „S-ar putea ca eu sa fiu de vină”

Publicat: 01/03/2019 | 18:53

Celebrul Dorian Popa a fost implicat într-un accident rutier în centrul Capitalei, în apropiere de Teatrul Naţional. Din fericire, nu a fost vorba despre un accident foarte grav, iar vedeta a recunoscut că mașina sa nu a frânat atunci când a trebuit.

Maşina lui Dorian Popa – un bolid în valoare de 80.000 de euro – a lovit un alt vehicul aflat în trafic. Ambele maşini au suferit „şifonări“ uşoare.

„Da, am avut un accident. S-ar putea ca eu să fiu de vină. Am plecat de la semafor pe verde, dar cei din faţa mea n-au plecat şi n-am mai putut frâna. Pe jos e un fel de mâzgă şi alunecă destul de tare. Maşina mea nu a frânat“, a declarat Dorian Popa pentru Libertatea.

Aflat alături de cei implicaţi în carambol, artistul şi-a cerut scuze faţă de aceştia. Potrivit unei poze făcută publică de Dorian Popa, rezultatul alcooltestului a ieşit negativ.

„Bă, cred că sunt singurul din lume care putea să supere atâţia oameni într-o singură fracţiune de secundă, motiv pentru care îmi cer scuze oficial de la toată lumea. Asta este, carambolul a fost mai carambol decât ne aşteptam. Dar ne punem cenuşă în cap şi ne asumăm“, a afirmat Dorian Popa pe o filmare urcată pe Instagram Stories.  

„Suntem toţi cei implicaţi aici, cu zâmbetul pe buze. Maşinile s-au şifonat un pic, dar fiarele se repară. Bine că n-a păţit nimeni nimic“, a mai spus vedeta.

Dorian Popa, implicat într-un accident de circulație

 

Citește și...