Dorian Popa a ajuns ”În gura presei” lui Mircea Badea: ”E genial! Are 7 cuvinte pe care le folosește și…”

Publicat: 27/07/2020 | 08:28
Dorian Popa a ajuns ”În gura presei” lui Mircea Badea: ”E genial! Are 7 cuvinte pe care le folosește și…”

Dorian Popa i-a atras atenția lui Mircea Badea, realizatorul emisiunii ”În gura presei”, de pe Antena 3, prin numărul mare de urmăritori pe Instagram. Două milioane a sttrâns vedeta din showbiz, iar Baddea a exclamat: ”E genial!”

CITEȘTE ȘI: DORIAN POPA, O NOUĂ ACHIZIȚIE DE ZECI DE MII DE EURO: ”NU AVEAM CUM SĂ LAS…”

”Mulțumesc, Doamne, pentru două mili, vă mulțumesc vouă pentru două mili, ne vedem în călătoria până la 3. Hâtz, Johnule!”, a spus Dorian Popa atunci când a atins impresionanta cotă pe Instagram, scrie dcnews.ro.

Dorian Popa a ajuns ”În gura presei” lui Mircea Badea. ”Are 7 cuvinte!”

Chiar ”severul” Mircea Badea, de la Antena 3, a rămas impresionat. ”Deci este urmărit de două milioane de oameni și, îți dai seama, am studiat și eu fenomenul. M-am uitat să văd și eu ce face Dorian Popa. Este genial! Este absolut genial. Face foarte mulți bani pe bază de Instagram și influencereală din asta. Și este atât de tare, de ce? Cred că are vreo șapte cuvinte pe care le folosește, șapte cuvinte… Din șapte cuvinte, are 2 milioane de followeri și face mulți bani.

Și pe alea șapte cuvinte le spune mereu la fel. La fel spune orice! De două săptămâni, de când îl urmăresc, ca să deslușesc ingredientele succesului la publicul tânăr care ne va plăti nouă pensiile, am constatat că zice: Hârz, Johnule! Asta e de bază! La orice postare despre orice spune ”Hâtz, Johnule!”, nu știu exact ce înseamnă. Zice mereu cu aceeași intonație: ”Hâtz, Johnule, ce taaare e!”. (…) Mai zice: ”Așa, tatăăă! Swipe, swipe!”. Swipe înseamnă că să dai cu degetul în sus pe ecran și să te duci pe site-ul care-ți dă pateuri, cauciucuri sau ce vinde el în momentul ăla. Asta e tot ce zice: ”Hâtz, Johnule, ce taaare. Așa, tatăăă! Swipe, swipe!”, a spus Mircea Badea.

NU RATA: SELLY, IRONIZAT ÎN DIRECT DE MIRCEA BADEA: “A SUNAT JOHNNY BRAVO. ȘI-A CERUT FREZA ÎNAPOI!” CE REPLICĂ A AVUT VLOGGERUL

Mircea Badea consideră că ”Dorian Popa a descifrat perfect ADN-ul psihologiei colective de aici de pe cocioc, orice mai mult de atât e prea complicat, prea mult, de nișă, orice e peste șapte cuvinte. Și-n general nu trebuie predicat”.