Iubita lui Liviu Vârciu organizează singură petrecerea de botez:”Mi-a lăsat mie toate grijile. El a plecat…”

Publicat: 17/05/2018 | 11:05

Liviu Vârciu are o fetiță cu Anda Călin. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) Cei doi părinți au creștinat-o deja pe micuța Anastasia, dar petrecerea de botez urmează să aibă loc în curând. (CITEȘTE ȘI: FOTOGRAFIA ÎN PREMIERĂ CU FETIȚA LUI LIVIU VÂRCIU IMEDIAT CE S-A NĂSCUT! ANDA CĂLIN A FĂCUT TOTUL PUBLIC)

Petrecerea de botez a micuței Anastasia se apropie cu pași repezi,dar… Liviu Vârciu a lăsat-o singură pe iubita lui să se ocupe de absolut tot! Și asta pentru că… el este ocupat cu munca. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR)

„Mi-a lăsat mie toate grijile, el a plecat cu Nea Marin la mare să filmeze. Fac față cu greu, dar o am pe mama care mă ajută. E greu să organizezi o petrecere, Liviu e stresat cu telefoanele. Încă nu am finalizat lista cu invitați, o vom face când se întoarce el, vineri.”, a mărturisit Anda Călin în cadrul unei emisiuni TV.

Anda, pregătiri până la cel mai mic detaliu

Anda Călin a ales deja ornamentele florale și știe exact cum vrea să arate totul la petrecerea de botez a micuței Anastasia! (CITEȘTE ȘI: ANDA CĂLIN, DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ DUPĂ CE A VĂZUT POZELE ÎN CARE LIVIU VÂRCIU O SĂRUTĂ PE ROXANA NICULAE. DEȘI A ZIS CĂ NU O DERANJEAZĂ, BRUNETA S-A RĂZGÂNDIT: „NU ȘTIU CE VA FI!”)

„Am ales aranjamentele florale. Mie îmi plac toate, dar nu le pot lua. Vreau ceva roz pal, nu pot să pun ceva țipător, trebuie să fie în ton cu tortul. Trebuie să mai slăbesc înainte de eveniment. Eu am spus că nu vreau mărturii, dar cred că îmi schimb părerea.”, a povestit Anda Călin în cadrul unei emisiuni TV.

Cât despre posibilitatea de a avea un nou membru al familiei… Anda se pare că nu este dornică să devină mămică pentru a doua oară.

„Nu mă gândesc la alt copil, dar dacă este să fie, e binevenit.”, a mai spus iubita lui Liviu Vârciu.

Citește și...