Anda Călin, decizie de ultimă oră după ce a văzut pozele în care Liviu Vârciu o sărută pe Roxana Niculae. Deși a zis că nu o deranjează, bruneta s-a răzgândit: „Nu știu ce va fi!”

Publicat: 19/02/2018 | 15:20

Anda Călin spunea ieri că își cunoaște bine soțul și că imaginile, publicate în exclusivitate de Cancan.ro, în care tatăl fetiței ei sărută o altă femeie, nu o deranjează câtuși de puțin. Astăzi însă, bruneta pare că s-a răzgândit și a oferit o declarație îngrijorătoare. Anda Călin pare supărată pe iubitul ei și spune că nu știe ce se va întâmpla în viitor.

Inițial, Anda Călin și Liviu Vârciu au demontat zvonul că s-au despărțit și că prezentatorul ar trăi o poveste de dragoste cu asistenta tv Roxana Niculae. Cu toate acestea, iubita lui Vârciu pare să fi revenit asupra subiectului, care o deranjează din ce în ce mai tare. (Vezi aici imaginile în care Liviu Vârciu o sărută pe Roxana Niculae în fața casei) Ieri, Anda Călin spunea că nu se mută din casa lui Liviu Vârciu, acolo unde stă alături de fetița lor, dar acum nu mai este la fel de sigură.

“Nu ştiu dacă rămân sau plec până la urmă. Trebuie să ajungă Liviu acasă ca să discutăm exact. Nu ştiu. Nu m-am gândit ce voi face. Noi momentan suntem împreună”, a declarat Anda Călin, pentru click.ro. (NU RATA Prima reacție a Roxanei Niculae, asistenta tv pe care Liviu Vârciu a sărutat-o în fața casei)

Citește și...