S-au sărutat în fața casei. Roxana a fost ”bebelușă” la Cronica Cârcotașilor și a lucrat pentru Andra și Andreea Bănică

Publicat: 18/02/2018 | 00:00

CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, revine cu o nouă mega-exclusivitate, după ce ieri v-am dezvăluit că Liviu Vârciu s-a despărțit de Anda Călin! Am aflat motivul separării, și anume noua iubită a prezentatorului de la Antenă, pe numele ei Roxana Niculae. Vă prezentăm în exclusivitate și primele imagini cu cei doi împreună. Și nu numai împreună, ci și sărutându-se, ceea ce nu mai lasă loc de nicio interpretare. (CITEȘTE ȘI: BOMBĂ ÎN SHOWBIZ. CANCAN.ro are amănunte incredibile de ultimă oră! Liviu Vârciu s-a despărțit de iubita care a născut în urmă cu 5 luni!)

Roxana Niculae este asistentă la emisiunea „Star Matinal de weekend”, ea și Liviu Vârciu fiind colegi de trust, la Intact. Sursele noastre ne-au dezvăluit că Roxana și Liviu și-au petrecut mai multe nopți împreună în vila prezentatorului TV din Băneasa, pe care Anda a părăsit-o în urmă cu două săptămâni. De altfel, scena sărutului, pe care v-o oferim în mega-exclusivitate, s-a petrecut chiar în fața casei lui Liviu Vârciu.

Ea este Roxana Niculae, noua iubită a lui Liviu Vârciu
Ea este Roxana Niculae, noua iubită a lui Liviu Vârciu

Roxana Niculae a fost „bebelușă” la Cronica Cârcotașilor, apoi a lucrat ca dansatoare pentru celebrele cântărețe Andra și Andreea Bănică, până să devină asistentă la „Star Matinal de weekend”. De asemenea, Roxana Niculae a fost dansatoare și la emisiunea „Te cunosc de undeva”, acolo unde Liviu Vârciu a câștigat ultimul sezon, alături de Andrei Ștefănescu. Roxana Niculae a fost la începutul lui 2016 în centrul unei adevărate telenovele, ea cuplându-se cu Ionuț Lazăr, cunoscut ca „Gaddafi Jr.” de Argeș. La momentul la care s-a cuplat cu „Gaddafi Jr.” de Argeș, Roxana Niculae era logodită cu un fost fotbalist, Octavian Sârbu. (VEZI AICI: Telenovela de 60.000.000 de euro! „Bebelușa” a rupt logodna pentru „Gaddafi Jr.” de Argeș)

Liviu Vârciu și Roxana Niculae în fața vilei din Băneasa a prezentatorului TV
Liviu Vârciu și Roxana Niculae în fața vilei din Băneasa a prezentatorului TV

Liviu Vârciu și Anda Călin au o fetiță de aproape 5 luni

Anda Călin și Liviu Vârciu deveneau părinți pe 26 septembrie anul trecut. Fetița lor primea numele Anastasia Maria. Înainte de fericitul eveniment, Liviu Vârciu a fost întrebat despre căsătorie, spunând că nu este momentul să fie din nou însurat. Cu siguranţă mă voi însura. Nu e momentul acum, dar când o să simt că trebuie să fac pasul ăsta, cu siguranţă o voi face. Mă bucur că îmi vine un copil acum, o fetiţă şi că sarcina decurge aşa cum ar trebui să decurgă o sarcină normală. Mă bucur că fii-mea (n.r.- prima fiică a lui Vârciu, Carina) o să ia examenul pentru clasa a IX-a şi sunt tare mândru de ea. Tati, sunt mândru de tine! Am fost la banchet, nu am fost la examen pentru că e la Arad și eu am filmat, dar la banchet am fost lângă ea. Pentru că i-am promis de anul trecut  că vin la banchet și am fost tare mândru să o văd cât de mult a crescut”, declara Liviu Vârciu înainte de a deveni din nou tătic.

Iată că la nici cinci luni după ce Anda Călin a născut, ea și Liviu Vârciu s-au despărțit, așa cum v-am dezvăluit deja, în exclusivitate. Anda s-a mutat la mama ei împreună cu Anastasia, iar cu Liviu ar mai ține legătura doar datorită fetiței pe care o au împreună, susțin sursele noastre.  (VEZI PE CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA: EXCLUSIVITATE. Mega-scandal între prezentatorul TV şi fosta iubită. I-a ”răpit” fiica lui Liviu Vârciu! Ami Teiceanu l-a acuzat că a neglijat educaţia Carminei şi că, în doar trei luni, a scăpat-o de sub control)

Liviu Vârciu și Anda Călin urmează să o boteze pe Anastasia Maria, evenimentul fiind programat, potrivit prezentatorului TV, în luna mai. „Botezul fetiţei va avea loc în luna mai. Atunci am hotărât să îl facem pentru că o să fie cald şi ne vom putea desfăşura mai bine. Localul va fi de lux, sunt aşteptaţi în jur de 200 de invitaţi”, declara Liviu Vârciu, precizând că nașii copilului vor fi prieteni ai lui.

Liviu Vârciu prezintă show-ul TV „Za Za Sing”. El a mai apărut și în alte producții TV realizate de Antena 1, precum „Te cunosc de undeva” sau emisiunile realizate de Nea Mărin. Vârciu a devenit cunoscut datorită trupei L.A., din care a făcut parte alături de Aurelian Ciocan și Adrian Zainea. Cel mai cunoscut hit al L.A. a fost „Ochii tăi”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...