Roxana Niculae, prima reacție după ce a fost prinsă sărutându-se cu Liviu Vârciu! Ce a avut de zis blondina

Publicat: 18/02/2018 | 11:13

După ce Cancan.ro, site-ul numărul 1 din România, a prins-o în fapt, Roxana Niculae a vorbit despre acest lucru în cadrul unei emisiuni tv. Asistenta tv a fost fotografită sărutându-se cu Liviu Vârciu zilele trecute, în fața casei artistului. Cei doi sunt colegii în cadrul aceluiași trust și se pare că relația lor este cât se poate de serioasă.

Roxana Niculae a fost întrebată dacă l-a sărutat pe Liviu Vârciu, în emisiunea unde ea este asistentă tv. Blondina a ezitat să dea un răspuns clar, dar nici n-a negat idila cu Vârciu. Chestionată de colegii ei de la „Star Matinal”, Roxana Niculae a dat din cap negativ la întrebarea privind sărutul cu Vârciu și a încercat să schimbe repede subiectul.  (VEZI AICI Imaginile în care Liviu Vârciu și Roxana Niculae se sărută în fața casei)

De la începutul emisiunii, moderatorul s-a amuzat pe seama Roxanei Niculae, făcând referire la celebra manea cântată de Liviu Vârciu pe vremea când făcea parte din formația L.A:. „E ceva așa cu… ochii tăi, Roxana. Ești foarte frumoasă azi!”

În emisiune, Roxana le-a spus colegilor ei că va găti o prăjitură cu vișine, pentru că ei îi place foarte tare să gătească: „O să vă fac o prăjitură cu multă iubire!”.

„Aha, Roxana face o prăjitură cu vișine. Pe urmă, Roxana vii și ne spui și nouă cum te-ai pupat cu Liviu Vârciu? Așa de bine îi gătești și lui Liviu?”, au întrebat-o prezentatorii.

„Măi, eu gătesc bine tot timpul!”, a spus Roxana, fără a nega idila cu Liviu Vârciu.

Citește și...