Iubita lui Liviu Vârciu a vorbit despre căsătorie. Când se va întâmpla

Publicat: 27/04/2018 | 20:31

Trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, de aproape doi ani, și toată lumea se întreabă când va avea loc marele eveniment din viața Andei Călin și a lui Liviu Vârciu. Ei bine… bruneta a fost prezentă la un eveniment monden și a dat totul din casă! Anda a mărturisit când va păși în fața altarului alături de tatăl copilului ei. (CITEȘTE ȘI: LIVIU VÂRCIU ȘI-A BOTEZAT FIICA, PE ANASTASIA! IMAGINI EXCLUSIVE)

”Sunt bine, suntem fericiţi. Despre nuntă nu am discutat, acum ne concentrăm pe petrecerea de botez. Nici unul dintre noi nu e nerăbdător să se întâmple nunta, adică ne bucurăm de momentele petrecute împreună. Nu considerăm că nişte acte îţi fac relaţia mai împlinită sau mai fericită”, a declarat iubita lui Liviu Vârciu pentru click.ro.

Viața Andei Călin s-a schimbat radical de când a născut

”Am un copil tare cuminte! Am fost ajutată de Dumnezeu! Acum am 47 de kilograme, faptul că nu prea dorm mă menţine în formă. În total, dorm şase ore pe noapte! Liviu mă ajută şi el foarte mult, el spune că este o plăcere.” a mai declarat Anda Călin pentru click.ro.

Liviu Vârciu și Anda Călin s-au cunoscut în 2017

Cei doi îndrăgostiți s-au cunoscut la începutul anului 2017 și la doar câteva săptămâni de întâlniri pasionale, Liviu Vârciu și Anda Călin au primit marea veste: aceea că vor deveni părinți. Se pare că destinul i-a adus împreună și relația celor doi merge ca pe roate. (CITEȘTE ȘI: LIVIU VÂRCIU, IMAGINE EMOŢIONANTĂ CU FIICA LUI ANASTASIA. FANII AU REMARCAT CÂT DE MULT SEAMĂNĂ CU EL)

 

Citește și...