Liviu Vârciu și-a botezat fiica, pe Anastasia! Imagini exclusive

Publicat: 18/03/2018 | 14:40

Liviu Varciu

Liviu Varciu si Anda Calin îsi crestineaza astazi fetita! —> https://goo.gl/hUZ452CANCAN.RO transmite LIVE de la botezul Anastasiei —> https://goo.gl/hUZ452Adela Popescu, dezvaluiri din dormitor! Prezentatoarea a mărturisit când a avut prima experiență sexuală: „S-a întâmplat cu un coleg din serialul…” —> https://goo.gl/1xTsyk

Posted by Cancan.ro on 18 Martie 2018

Liviu Vârciu și Anda Călin și-au botezat astăzi fiica, pe Anastasia. CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a transmis imagini live de la fața locului. Astăzi a avut loc creștinarea copilului, însă petrecerea de botez va avea loc în luna mai. La petrecerea de botez vor participa circa 400 de persoane, iar printre cei care vor cânta la eveniment se numără Adi Minune și Jean de la Craiova.

„Părintele a fost foarte emoționat. A spus că e singurul copil pe care l-au botezat care a zâmbit. Ne bucurăm și să fim mândri că avem un astfel de copil”, a spus Liviu Vârciu la ieșirea din biserică.

„Aseară a plâns foarte tare, se spune că cere botezul. Cred că am dormit vreo 2 ore, 2 ore și jumătate. Ciudată treaba, zici să nu crezi, dar… (…) Petrecerea va avea loc pe 19 mai. Va fi o petrecere cu foarte mulți prieteni, de asta am făcut acum botezul în cerc restrâns. Fetița va împlini luna aceasta 6 luni și am zis să o creștinăm că așa este frumos. Suntem credincioși, credem în Dumnezeu și nu mai puteam să stăm cu botezul până pe 19 mai. Cum e de când suntem părinți? E multă bucurie, dar e și un stres. Suntem stresați și ne facem griji: nu doarme, nu mănâncă, aoleu e bolnavă, plânge, dar de ce plânge? Dar mai mare bucurie decât să ai copil nu există pe pământ! În rest, mulțumim lui Dumnezeu că fetița e cuminte! Doarme, am avut noroc. E exact ce trebuie!”, a mai declarat Liviu Vârciu.

Vârciu a pregătit botezul în mare secret

Liviu Vârciu a ținut secretă data botezului Anastasiei. Chiar în urmă cu o lună, prezentatorul TV susținea că acesta va avea loc în luna mai. „Botezul fetiţei va avea loc în luna mai. Atunci am hotărât să îl facem pentru că o să fie cald şi ne vom putea desfăşura mai bine. Localul va fi de lux, sunt aşteptaţi în jur de 200 de invitaţi”, declara Liviu Vârciu.

Fetița lui Liviu Vârciu și a Andei Călin, Anastasia Maria, s-a născut pe 26 septembrie 2017. Liviu Vârciu mai are o fată, de 14 ani, Carina. Înainte de fericitul eveniment, al nașterii fetiței lor, Liviu Vârciu a fost întrebat despre o eventuală căsătorie. El a spus că nu este momentul să fie din nou însurat. Cu siguranţă mă voi însura. Nu e momentul acum, dar când o să simt că trebuie să fac pasul ăsta, cu siguranţă o voi face. Mă bucur că îmi vine un copil acum, o fetiţă şi că sarcina decurge aşa cum ar trebui să decurgă o sarcină normală. Mă bucur că fii-mea (n.r.- prima fiică a lui Vârciu, Carina) o să ia examenul pentru clasa a IX-a şi sunt tare mândru de ea. Tati, sunt mândru de tine! Am fost la banchet, nu am fost la examen pentru că e la Arad și eu am filmat, dar la banchet am fost lângă ea. Pentru că i-am promis de anul trecut  că vin la banchet și am fost tare mândru să o văd cât de mult a crescut”, declara Liviu Vârciu înainte de a deveni din nou tătic.

Citește și...