iUmor, sezonul 7. Când încep preselecțiile

Publicat: 03/06/2019 | 14:07

S-a tras cortina peste cel de-al șaselea sezon de la “iUmor”, iar producătorii emisiunii au dat startul preselecțiilor pentru sezonul șapte. Vă reamintim că anul acesta, finala show-ului de la Antena 1 a fost câștigată de actrița Irena Boclincă. Ea a luptat pentru premiul de 20.000 de euro împreună cu Vasi Borcan, Varză, Florin Gheorghe, Trupa Mici, Serghei Dîm, Doi Degeaba, George Ţintă, Magdalena Chihaia,  Florin Siriac și Adi Bobo.

Citește și:  Ce transformare a câștigătoarei de la iUmor! Cum arată Irena Boclincă atunci când NU o imită pe Viorica Dăncilă

“iUmor”, sezonul 7. Preselecțiile au început

Dacă ai umor și vrei să arăți unei țări întregi cum știi tu să te distrezi cel mai bine, vino astăzi la Hotel Continental din Timișoara, unde au loc preselecțiile pentru îndrăgita emisiune de la Antena 1, prezentată de Dan Badea și Șerban Copoț, Și mâine se mai fac preselecții! Acestea au loc în Hotel Craiovița din orașul Craiova.

Citește și: Surpriză în finala iUmor. Delia și Bendeac participă la Asia Express

Participanții se pot înscrie și pe site-ul casting.a1.ro. Producătorii emisiunii de la Antena 1 au căutat deja umorul în Galați, Iași, Suceava, Baia Mare, Oradea, Cluj-Napoca, Sibiu. Sezonul cu numărul șapte de la “iUmor” va fi jurizat tot în aceeași formulă: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo.

În cadrul emisiunii, concurenții care primesc minimum două “thumbs up” de la jurații “iUmor” pot fi votați de telespectatori prin intermediul aplicației iUmor, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câștigătorul fiecărei ediții ajunge direct în finală.

 

Citește și...