Ce transformare a câștigătoarei de la iUmor! Cum arată Irena Boclincă atunci când NU o imită pe Viorica Dăncilă

Publicat: 02/06/2019 | 15:58

Irena Boclincă, actrița care a câștigat “iUmor” 2019, arată total diferit atunci când nu o imită pe Viorica Dăncilă. Fără coafura specială a premierului României, artista este pur și simplu altă persoană, iar transformarea se vede cu ochiul liber. Vă reamintim că ea a luptat în finala show-ului de la Antena 1 pentru premiul de 20.000 de euro împreună cu Vasi Borcan, Varză, Florin Gheorghe, Trupa Mici, Serghei Dîm, Doi Degeaba, George Ţintă, Magdalena Chihaia,  Florin Siriac și Adi Bobo.

Citește și: “Viorica Dancilă”, prima reacție după ce a câștigat finala iUmor

Cum arată Irena Boclincă atunci când NU o imită pe Viorica Dăncilă

La 38 de ani, Irena Boclincă se mândrește cu o carieră frumoasă și visul care i s-a împlinit odată cu câștigarea sezonului șase de la “iUmor”. După ce ne-a amuzat cu momentele în care a parodiat-o într-un mod extraordinar pe Viorica Dăncilă (55 de ani), actrița a oferit tuturor o lecție de viață, așa cum a făcut și concurentul Vasi Borcan în timpul participării sale. Ea i-a donat bărbatului premiul integral. “Mereu am vrut să fac un act de caritate, dar n-am avut bani să fac asta. Acum e momentul”, a mărturisit Irena Boclincă, câștigătoarea iUmor.

Citește și: Cine este, de fapt, Irena Boclincă, câștigătoarea iUmor

Câștigătoarea de la “iUmor” nu are doar talent, ci și frumusețe, care poate fi remarcată în fotografiile personale unde nu are “masca” premierului român. În pozele făcute publice pe pagina sa oficială de Facebook se observă asta cu ochiul liber. Încă un lucru este sigur: Irena Boclincă a intrat în inimile multor români prin numărul pe care l-a avut la emisiunea de la Antena 1.

Citește și: Număr nedifuzat de Antena 1 la iUmor. L-a umilit pe Alex Velea, iar Delia a reacționat

Irena Boclincă – biografie

Actriţa Irena Boclincă s-a născut pe 4 decembrie 1980 la Zăicani, Republica Moldova, și a ales să își dedice viața spectatorilor după ce a absolvit Colegiul de Medicină din orașul Bălți și Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice. În aprilie 2018, ea a făcut cuplu cu Alexandru Arşinel pe scena Palatului Naţional “Nicolae Sulac”, în spectacolul aniversar al lui Gheorghe Ursachi, “Cei 70 de ani de acasă”. Potrivit ea.md, actorul Alexandru Arșinel a ținut să precizeze că Irena Boclincă este prima sa parteneră de scenă după moartea Stelei Popescu.