“Viorica Dancilă”, prima reacție după ce a câștigat finala iUmor

Publicat: 02/06/2019 | 11:14
“Viorica Dancilă”, prima reacție după ce a câștigat finala iUmor

Irena Boclincă, cunoscută drept “Viorica Dancilă”, a reacționat la scurt timp după ce a câștigat finala “iUmor” 2019. Ea a făcut public un  mesaj scurt și cuprinzător, iar fanii s-au întrecut în felicitări pentru reușita sa.

Citește și: Ce transformare a câștigătoarei de la iUmor! Cum arată Irena Boclincă atunci când NU o imită pe Viorica Dăncilă

“Viorica Dancilă”, prima reacție după ce a câștigat finala “iUmor”

Irena Boclincă a postat pe pagina ei oficială de Facebook un mesaj scurt, însă toți au simțit bucuria uriașă simțită de ea. “Am câștigat!!”, a scris concurenta care a venit la “iUmor” cu un număr de stand up comedy în timpul căruia a imitat-o pe Viorica Dancilă. Când a făcut postarea, câștigătoarea show-ului de la Antena 1 a distribuit un articol care anunța că ea a luat trofelul celui de-al șaselea sezon.

Citește și: Număr nedifuzat de Antena 1 la iUmor. L-a umilit pe Alex Velea, iar Delia a reacționat

“Felicitări!!!! O meritați!!!!”, “Fetlicitări, Irena! Felicitări şi pentru gestul omenesc pe care l-ai făcut! Un gest demn de respect! Bravo ţie! 🌷🌷🌷”, “Nici nu putea fi altfel scumpa mea! BRAVO!🤗😍😘🎉⚘”, “Bravooooo! Dincolo de IUmor, tu esti o supeer actrita!!!😘😘😘”, “Felicitări, era de așteptat, cea mai bună!!!🥇🏆💐” sunt cinci dintre comentariile lăsate de fani.

 

Citește și...