Jamie Foxx, acuzat că ar fi agresat sexual o femeie. Ce spune actorul

Publicat: 13/06/2018 | 21:49

Jamie Foxx este în plin scandal sexual! Actorul este acuzat de o femeie că ar fi agresat-o sexual. Incidentul ar fi avut loc în 2002. (Console si accesorii gaming)

În 2002, Jamie Foxx ar fi organizat o petrecere în La Vegas, chiar în propria locuință. Acolo s-ar fi dus și femeia care îl acuză împreună cu o prietenă. Individa a mărturisit că Jamie Foxx voia să întrețină relații sexuale cu ea și că ar fi lovit-o cu organul genital peste față când ar fi refuzat să-i facă sex oral. După incident, ea ar fi mers la spital, suferind un atac de panică sever în urma celor întâmplate. (CITEȘTE ȘI: KATIE HOLMES SE IUBEŞTE CU JAMIE FOXX! PRIMELE IMAGINI CU CEI DOI ACTORI ÎMPREUNĂ)

Actorul dezminte tot ce spune femeia

Autoritățile au deschis o anchetă în acest caz. Jamie Foxx spune că acuzația femeii este o “minciună absurdă”, iar avocatul actorului a depus o plângere pentru răspândirea de informații false. Femeia spune însă ca mișcarea #MeToo a făcut-o să povestească tot ce s-a întâmplat în urmă cu 16 ani. (Cele mai bune oferte laptopuri)

Citește și...