Acasă » Cancan » Jean-Francois al Greciei (37 de ani) pretinde că e fiul Regelui Mihai I și că are binecuvântarea Mitropolitului: ”Am dreptul la proprietățile și titlurile strămoșilor mei!”

Jean-Francois al Greciei (37 de ani) pretinde că e fiul Regelui Mihai I și că are binecuvântarea Mitropolitului: ”Am dreptul la proprietățile și titlurile strămoșilor mei!”

De: Cristian Lisandru 13/10/2018 | 22:08

Încă un așa-zis prinț revendică moștenirea Casei Regale a României!  Jean-Francois al Greciei pretinde că e fiul Regelui Mihai I, că are binecuvântarea lui Michel Laroche, Mitropolitul Parisului şi întregii Franţe al Patriarhatului Kievului, și că are dreptul la proprietățile și titlurile pe care familia fostului monarh le deține în prezent. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile controversatei situații.

La nici o lună după de Regele Mihai I s-a stins din viață, Jean-François al Greciei, un bărbat în vârstă de 37 de ani, a susținut în mass-media că este fiul fostului monarh. Acesta afirma că s-ar fi născut în România și că, ulterior, a fost dat în grija unui orfelinat. După care a fost adoptat de o familie din Franța, acolo unde trăiește și în prezent.

(VEZI AICI: MOȘTENITOARELE REGELUI MIHAI I AU DESCHIS PRIMUL PROCES ÎN ROMÂNIA! E VORBA DE…)

În prezent, presupusul fiu al Regelui Mihai I este însurat cu Bernadette de Grecia. La începutul anului, Jean-François a anunțat că mai multe personalități din România i-ar fi confirmat că ar fi fiul fostului monarh și că lumea ar avea cunoștință de existența sa. În plus, bărbatul a precizat că este gata să meargă în instanță pentru a fi recunoscut oficial drept fiu al Regelui Mihai I și că este pregătit să fie supus unor teste ADN.

Ar fi fost recunoscut prinț de Mitropolitul Michel Laroche

Jean Francois al Greciei susține că este fiul Regelui Mihai

Jean-François al Greciei a susținut încă din luna ianuarie toate aceste lucruri incredibile, după care a urmat o perioadă de acalmie. Iată însă că presupusul fiu al Regelui Mihai I nu s-a lăsat păgubaș. Astfel că, în octombrie, a revenit în prim-plan. De această dată, bărbatul susține că Mitropolitul Michel Laroche l-ar fi recunoscut, oficial, drept prinț. Iar acum vrea ca biserica din România să facă un lucru similar.

Cum s-a ajuns aici? “Petru Pârvu este duhovnicul Principesei Margareta a României. Michel Laroche este superiorul lui. Petru Pârvu trebuie să se supună superiorului său. Prin urmare, recunoașterea oficială din partea lui Michel Laroche îl obligă și pe Petru Pârvu la același lucru. Deci, conform legilor canonice, am fost recunoscut și de Petru Pârvu, din moment ce am fost recunoscut de Michel Laroche!”, a precizat Jean-François al Greciei. 

Presupusul fiu al Regelui Mihai I vrea să fie recunoscut prinț și în țara noastră, bazându-se pe legăturile dintre bisericile din România și Ucraina.

Procesele de recunoaștere sunt diverse. Ele pot lua diferite forme în funcție de circumstanțele și dorințele fiecăruia. Patriarhiile din București, Kiev și Constantinopol au stabilit fiecare o recunoaștere a lui Jean-François Caracci în forme individuale. Scrierile clare confirmă acest fapt: Jean-François Caracci s-a născut prinț!

Biserica Ucrainei este compusă și din călugări români. Mitropolitul Michel Laroche a fost mulți ani călugăr pentru Biserica Ortodoxă din România. Prin urmare, sunt un bun prinț pentru călugări români și al bisericii canonice. De altfel, călugărul român Constantin Negruț a scris, în decizie, «Regele nostru Jean-François!!!»”, a mai susținut Jean-Francois al Greciei.

(NU RATA: CE ASCUNDE MEGA-SCANDALUL DE PATERNITATE CARE ZGUDUIE CASA REGALĂ A ROMÂNIEI. ADEVĂRUL DESPRE COPILUL NERECUNOSCUT DE NEPOTUL REGELUI!)

Autoproclamatul fiul al Regelui Mihai I nu se oprește, însă, aici. După ce ar fi obținut binecuvântarea Mitropolitului Michel Laroche, Jean-Francois solicită o parte din averea fostului monarh al României. ”Am dreptul la proprietățile și titlurile strămoșilor mei!”, a precizat bărbatul în vârstă de 37 de ani, stabilit, în prezent, în Franța! 

Jean-Francois al Greciei: “Mama mea naturală este Principesa Sofia!”

Scandalul este departe de a fi încheiat, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, urmează să vă țină la curent cu desfășurarea evenimentelor în acest caz deosebit de complicat!

De altfel, Jean-Francois al Greciei susține, cu fiecare ocazie, că are “sânge albastru”. Și că arborele genealogic îl îndreptățește să ocupe tronurile din România, Grecia, Anglia, Scoția, Franța sau Suedia.

Jean-Francois de Grecia susține că are „sânge albastru”

Altfel, Jean-Francois al Greciei susținea, la începutul anului, că Regele Mihai I ar fi fost influențat de Principesa Margareta pentru a nu fi recunoscut drept urmaș al Casei Regale.

Am fost adoptat de familia italiană Caracci, din Franţa. Am fost adoptat dintr-un orfelinat din România.  Am descoperit în urmă cu cinci ani că eram un orfan special. M-am întâlnit cu mai mulţi deputaţi şi miniştri din România, care mi-au spus că sunt fiul secret al Regelui. Acum cinci ani am aflat această informaţie, dar am crezut la început că nu este reală. În aceşti ani am descoperit mai multe documente care atestă că am sânge albastru. Puteţi vedea că semăn foarte bine cu principesa Sofia, am aceleaşi trăsături.

Documentele pe care le am în posesie dovedesc că nu sunt un mincinos. Sunt mai multe scrisori prin care sunt recunoscut drept fiul Regelui Mihai de către biserica bizantină. Statul elveţian a făcut mai multe teste ADN în urmă cu doi ani. Le-am văzut cu ochii mei. Era foarte important pentru mine să descopăr adevărul. Mama mea naturală este Principesa Sofia. De aceea am fost adoptat de o familie italiană, pentru că sunt un copil provenit dintr-un incest. Sunt sigur despre această informaţie. Nu este o minciună”, susţine Jean-Francois.

(VEZI AICI: ULTIMUL SUVERAN AL ROMÂNIEI A MURIT FĂRĂ SĂ-L RECUNOASCĂ…)

Bărbatul a mai precizat că ar fi încercat să intre în contact cu reprezentanții Casei Regale, însă a fost ignorat total. „Acum doi ani am trimis scrisori familiei regale din România. Nu mi-au răspuns. I-am scris, însă nu mi-a răspuns niciodată. Soţia mea i-a scris mamei mele o superbă scrisoare acum două luni. Nu i-a răspuns nimeni. Este ciudat. Este o situaţie foarte dificilă”, mai declara Jean-Francois al Greciei.  

Așa-zisul prinț este decis să meargă până în pânzele albe pentru a demonstra că tatăl său este Regele Mihai I. „Acum cinci ani am contactat Parlamentul României, parlamentarii ştiu de existenţa mea. Am trimis numeroase scrisori către Victor Ponta, inclusiv preşedintelui. Toţi oficialii ştiu de existenţa mea. Sunt sigur despre originea mea şi despre informaţiile mele. Nu am fost invitat la funeraliile tatălui meu. Nu sunt respectat de familia mea, deşi sunt adevăratul fiu al regelui. Sunt de acord să fac orice test ADN. Am deja rezultatele unor teste făcute de către statul elveţian. Nu e o problemă pentru mine, pentru că nu sunt un mincinos”, mai spunea presupusul fiu al Regelui Mihai I.

Averea fabuloasă a Casei Regale

Regele Mihai I a lăsat în urmă o avere uriașă, de aproximativ 60 de milioane de euro. Până în 1948, când au fost confiscate de comunişti, Familia Regală a României deţinea mii de hectare de terenuri agricole şi de păduri, mai multe castele şi numeroase alte imobile. După Revoluţie, doar o parte din proprietăţi au fost recuperate.

(CITEȘTE ȘI: REGELE MIHAI, UNUL DINTRE CEI MAI BOGAŢI ROMÂNI!)

Familia Regală deţine patru castele cu un total de peste 450 de camere, aproape 20.000 de hectare de pădure, trei imobile şi un teren în Bucureşti, un imobil şi terenuri în Poiana Ţapului, câteva cabane şi cantoane în Azuga – Predeal şi zeci de kilometri de drumuri forestiere. Regele Mihai I a murit pe 5 decembrie 2017, la locuinţa sa din Aubonne (Elveţia), la vârsta de 96 de ani.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cine este Anna Török, soția lui Florin Piersic. Cei doi au trăit o poveste de dragoste ca în filme
Cine este Anna Török, soția lui Florin Piersic. Cei doi au trăit o poveste de...
FOTO. Ce transformare pentru femeia care l-a înnebunit pe Gigi Becali! A făcut avere din imaginile cu ea dezbrăcată!
FOTO. Ce transformare pentru femeia care l-a înnebunit pe Gigi Becali! A făcut avere din...
WOW! NIMENI nu se aștepta s-o vadă așa pe Mădălina Ghenea! Imagini INCREDIBILE cu cea mai fierbinte româncă! În ce fel a fost pozată de Paști
WOW! NIMENI nu se aștepta s-o vadă așa pe Mădălina Ghenea! Imagini INCREDIBILE cu cea...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Horoscop săptămâna 10-16 mai 2024. Ce zodii au noroc în următoarele zile. Primesc bani și intră într-o relație amoroasă
Horoscop săptămâna 10-16 mai 2024. Ce zodii au noroc în următoarele zile. Primesc bani și...
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost mutat la un alt spital din Capitală: „Nu este încă timpul”
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după...
Florin Piersic se află în stare gravă, anunță medicii de la Spitalul Foișor. Actorul are septicemie
Florin Piersic se află în stare gravă, anunță medicii de la Spitalul Foișor. Actorul are...
Cei trei bărbați care transformă India într-o superputere economică. Țara va devansa Germania și Japonia până în 2027
Cei trei bărbați care transformă India într-o superputere economică. Țara va devansa Germania și Japonia...
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Hailey Bieber este însărcinată cu primul copil! Anunțul emoționat făcut de Justin Bieber | Foto
Hailey Bieber este însărcinată cu primul copil! Anunțul emoționat făcut de Justin Bieber | Foto
Florin Piersic, inconștient la Terapie Intensivă! Breaking news
Florin Piersic, inconștient la Terapie Intensivă! Breaking news
Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie, după ce a ascultat melodia „Să iubești două femei”?  „Noi, bărbații, suntem de două feluri, care facem și care nu recunoaștem.”
Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie, după ce a ascultat melodia „Să iubești două...
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la spital. Unde se află fiul lui Florin Piersic în timp ce marele actor se luptă pentru viața lui
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la...
Vremea 13 mai - 10 iunie 2024. ANM anunță ploi și vânt în toată țara; se încălzeşte spre finalul săptămânii viitoare
Vremea 13 mai - 10 iunie 2024. ANM anunță ploi și vânt în toată țara;...
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se zbătea un om care striga: Help! Help!
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se...
Telefonul Nokia 3210, relansat. Cum arată la 25 de ani de la prima versiune?
Telefonul Nokia 3210, relansat. Cum arată la 25 de ani de la prima versiune?
Substanța SALVATOARE din MÂNCARE! Pur și simplu este o MINUNE
Substanța SALVATOARE din MÂNCARE! Pur și simplu este o MINUNE
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Medicii iau în calcul să îi amputeze piciorul
Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Medicii iau în calcul să...
Fabrica din România unde se construiesc tunuri pentru armatele lumii. Producția merge la export. Cum arată uzina pe interior
Fabrica din România unde se construiesc tunuri pentru armatele lumii. Producția merge la export. Cum...
O nouă taxă obligatorie în România. Legea intră în vigoare de la 1 iulie
O nouă taxă obligatorie în România. Legea intră în vigoare de la 1 iulie
Anunţul despre Maria Ciobanu a fost făcut din SUA de Bebe Mihu, soţul Mariei Dragomiroiu
Anunţul despre Maria Ciobanu a fost făcut din SUA de Bebe Mihu, soţul Mariei Dragomiroiu
Când apare succesorul lui Nintendo Switch?
Când apare succesorul lui Nintendo Switch?
Miting pro-Gaza şi anti-Israel în oraşul care găzduieşte concursul Eurovision
Miting pro-Gaza şi anti-Israel în oraşul care găzduieşte concursul Eurovision
Devine INTERZIS în România de astăzi, 10 mai. Noile reguli intră în vigoare în toată țara
Devine INTERZIS în România de astăzi, 10 mai. Noile reguli intră în vigoare în toată...
Lista artiștilor care vor cânta la Neversea 2024. Surprize mari pentru petrecăreți
Lista artiștilor care vor cânta la Neversea 2024. Surprize mari pentru petrecăreți
Am făcut calculul complet! Ireal câți bani a luat Ștefania Stănilă, de la Pro TV, pentru cele 17 săptămâni la SURVIVOR All Stars
Am făcut calculul complet! Ireal câți bani a luat Ștefania Stănilă, de la Pro TV,...
Singurul fiu al lui Nicolae Ceaușescu care mai e în viaţă, interviu rar! Discurs uimitor
Singurul fiu al lui Nicolae Ceaușescu care mai e în viaţă, interviu rar! Discurs uimitor
Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. A căzut de pe scenă când cânta și dansa: „Așa se dispare din scenă”  | VIDEO
Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. A căzut de pe scenă când cânta și...
Care este starea de sănătate a lui Florin Piersic după a treia operație: ”Se află la Terapie Intensivă”
Care este starea de sănătate a lui Florin Piersic după a treia operație: ”Se află...
Locul unde Florin Piersic a spus că vrea să fie înmormântat. Are legătură cu copilăria lui
Locul unde Florin Piersic a spus că vrea să fie înmormântat. Are legătură cu copilăria...
Patru zodii care vor cunoaște fericire și belșug la vară. Șansă mare pentru Raci
Patru zodii care vor cunoaște fericire și belșug la vară. Șansă mare pentru Raci
Condimentul pe care să-l pui în clătite ca să le dai un gust unic. Are și multe beneficii pentru organism
Condimentul pe care să-l pui în clătite ca să le dai un gust unic. Are...
×