Kate Middleton, din nou însărcinată!? Ultimele imagini cu ducesa care au pus lumea pe gânduri

Publicat: 20/06/2019 | 09:55

“Kate Middleton, din nou însărcinată!?!” – este întrebarea pe care au avut-o mulți în minte, dar și pe buze, după ce au văzut-o pe soția Prințului William la un eveniment care a avut loc în urmă cu două zile. Ducesă de Cambridge a atras toate privirile cu ținuta ei elegantă, semnată de Elie Saab.

Citește și: Șoc la Palat! Kate Middleton ar fi fost înșelată de Prințul William în timp ce era însărcinată!

Kate Middleton, din nou însărcinată!?!

La mai bine de un an de când l-a născut pe Prinţul Louis de Cambridge, Kate Middleton a stârnit controverse după ce a făcut anumite gesturi la Royal Ascot, eveniment tradiţional dedicat curselor de cai, care este și un moment important pentru britanici. La fel ca în fiecare an, deschiderea a fost făcută,de familia regală cu procesiunea trăsăurilor. În vârstă de 37 de ani, Ducesa de Cambridge a avut una dintre cele mai fermecătoare apariţii ale sale de până acum, criticii de modă lăudând-o pentru ţinuta impecabilă. Ea a purtat o rochie blue ciel din dantelă, creaţie a celebrului designer libanez Elie Saab, potrivit Harper’s Bazaar. Soția Prințului William şi-a accesorizat ţinuta cu o pălărie Philip Treacy, în aceeaşi nuanţă cu rochia, stilizată cu un detaliu floral – trandafirul englez, şi cu pantofi cu toc arginitii.

În unele momente, Kate Middleton și-a ținut mâna sau geanta de tip clutch în zona abdomenului, parcă încercând să își ascundă burta. Acest gest i-a făcut pe jurnaliștii britanici să se întrebe dacă nu cumva Ducesa de Cambridge este însărcinată cu al patrulea copil. În plus, deși și-a revenit foarte bine după sarcina cu Prințul Louis de Cambridge, ea pare că ar avea un început de burtică.

Citește și: Kate Middleton, în vizorul teroriștilor! Plănuiesc s-o ucidă prin otrăvire

Nu mai e un secret pentru nimeni că soția Prințului William adoră copiii și își dorește o familie numeroasă. Potrivit apropiaților, Kate Middleton este pregătită pentru un al patrulea copil. Ea a sugerat acest lucru încă din luna februarie a acestui an, în timpul unei vizite în Irlanda de Nord. Vă reamintim că atunci, Ducesa de Cambridge l-a întâlnit pe James Barr, un bebeluș de cinci luni și ar fi declarat că ar vrea încă un micuț în viața ei. Unele zvonuri spun că soția prințului William și-ar dori să îi urmeze exemplul Reginei Elisabeta, care a născut cel de-al patrulea copil, pe prințul Edward, la 37 de ani.

În clipul de mai jos, puteți admira imagini cu Kate Middleton realizate în timpul evenimentului Royal Ascot, care a avut loc în urmă cu două zile.

Kate Middleton s-a căsătorit cu Prințul William în urmă cu 8 ani

Kate Middleton a devenit Ducesă de Cambridge, după ce s-a căsătorit cu Prinţul William. Cei doi au făcut nunta pe 29 aprilie 2011. Soția Prințului William a devenit pentru prima dată mămică în urmă cu aproape șase ani. Prinţul George s-a născut pe 22 iulie 2013, la ora 16.24 (ora 18.24, ora României) şi cântărea 3,800 kilograme. Kate Middleton l-a adus pe lume pe primul ei copil pe cale naturală, după 11 ore de travaliu, la spitalul Saint Mary din Paddington, vestul Londrei.

Cel de-al doilea copil al cuplului regal, Prințesa Charlotte, a venit pe lume pe 2 mai 2015, la ora 08:34 (ora 10:34, ora României). La naştere, fetiţa lui Kate Middleton şi a Prinţului William a cântărit 3,300 kilograme.

Al treilea copil al Prinţului William şi al Ducesei de Cambridge s-a născut pe 23 aprilie 2018. Prințul Louis Arthur Charles Cambridge a venit pe lume la ora 10:01 GMT şi a avut la naştere greutatea de 3,8 kilograme. Prinţul Louis de Cambridge, asa cum va fi cunoscut publicului, este cel de-al şaselea strănepot al reginei Elisabeta a II-a şi ocupă locul al cincilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, după Prinţul moştenitor Charles, tatăl lui – Prinţul William – şi cei doi fraţi mai mari ai lui – Prinţul George, în vârstă de patru ani, şi Prinţesa Charlotte, în vârstă de doi ani.

Citește și...