UPDATE: Kate Middleton a născut! Care este sexul bebelușului

Publicat: 23/04/2018 | 14:20

E oficial! Astăzi, într-o zi în care este celebrat Sfântul Gheorghe, Kate Middleton a născut cel de-al treilea copil. Jurnaliștii de la Daily Mail au titrat că Ducesa de Cambridge a fost internată de urgență în această dimineață la spitalul St. Mary din Londra, după ce a intrat în travaliu. Ducii de Cambridge au anunțat sexul copilului imediat după naștere.

Citește și: Trucurile la care Kate Middleton apelează pentru un ten impecabil! Masca facială cu…

UPDATE 15:05 – Kate Middleton și Prințul William au de azi încă un băiețel.

Cei de-al doilea fiul al Ducilor de Cambridge a cântărit la naștere 3,8 kilograme, potrivit Daily Mail. Micuț Prinț a venit pe lume chiar de ziua fratelui său mai mare, Prințul George. Presa din Regatul Unit a scris că Prințul William i-a fost alături soției sale pe tot parcursul nașterii.

Citește și: 5 reguli ciudate pe care Kate Middleton trebuie să le urmeze când naște. Ducesa de Cambridge a încălcat deja una dintre ele

Oficialii Palatului Kensington au anunțat pe Twitter că bebelușul s-a născut în jurul orei locale 11:00, după ce Kate Middleton a fost adusă cu mașina în aripa privată Lindo din Spitalul Sf. Maria Paddington din Londra. Ducesa de Cambridge a avut o naștere fără complicații.

„Alteța Sa Regală, Ducesa de Cambridge, a născut în siguranță fiul la ora 11:01 (n.r. ora locală a Marii Britanii).

Bebelușul cântărește 3,8 kilograme.

Ducele de Cambridge a fost prezent la naștere.

Alteța Sa Regală și copilul ei sunt bune.”, au scris reprezentanții Palatului Kensington pe pagina oficială d Twitter.

Știrea inițială: Anunțul care a adus multă bucurie în Familia Regală a Marii Britanii a fost făcut de reprezentanți de la Palatul Kensington. Astfel, din clipă în clipă, se așteaptă venirea pe lume a celui de-al treilea moștenitor regal.

“Ducesa a fost transportată cu maşina de la Palatul Kensington la maternitatea Lindo Wing de la spitalul St. Mary, fiind însoţită de Ducele de Cambridge” – se arată în comunicatul transmis de Casa Regală britanică.

Vă reamintima că la clinica Sf. Maria Paddington din Londra, Kate Middleton i-a născut și pe ceilalți doi copii: Prințul George și Prințesa Charlotte. Iar vestea că Ducesa de Cambridge naște vine la doar o zi după ce s-a aflat că sora ei mai mică, Pippa Middleton, este însărcinată cu primul copil.

În filmarea de mai jos sunt imagini live de la spitalul Sf. Maria Paddington din Londra, aflat în Vestul Londrei.

Kate is in the early stages of labour – on St George's Day!

BREAKING: Kate is in the early stages of labour – on St George's Day!Full story: https://dailym.ai/2qRLDkR

Publicată de Daily Mail pe 23 Aprilie 2018

Citește și: Cum a reacționat Kate Middleton când a aflat că sora ei, Pippa, este însărcinată

Kate Middleton s-a căsătorit cu Prințul William în urmă cu aproape 7 ani

Kate Middleton a devenit Ducesă de Cambridge, după ce s-a căsătorit cu Prinţul William. Cei doi au făcut nunta pe 29 aprilie 2011.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Kate Middleton și Meghan Markle! Cum se înțeleg, de fapt, cele două

Soția Prințului William a devenit pentru prima dată mămică în urmă cu aproape cinci ani. Prinţul George s-a născut pe 22 iulie 2013, la ora 16.24 (ora 18.24, ora României) şi cântărea 3,800 kilograme. Kate Middleton l-a adus pe lume pe primul ei copil pe cale naturală, după 11 ore de travaliu, la spitalul Saint Mary din Paddington, vestul Londrei.

Cel de-al doilea copil al cuplului regal, Prințesa Charlotte, a venit pe lume pe 2 mai 2015, la ora 08:34 (ora 10:34, ora României). La naştere, fetiţa lui Kate Middleton şi a Prinţului William a cântărit 3,300 kilograme.

 

Citește și...