Adevărul despre relația dintre Kate Middleton și Meghan Markle! Cum se înțeleg, de fapt, cele două

Publicat: 03/03/2018 | 13:59

Meghan Markle și Kate Middleton sunt viitoare cumnate și, mai nou, se afișează împreună la diferite evenimente. Soția prințului William și logodnica prințului Harry au fost de curând la forumul Fundației Regale, aceasta fiind cea de-a doua apariție oficială împreună. Actrița și ducesa de Cambridge au vorbit despre proiectele caritabile pe care au de gând să le pună în aplicare, dar și despre cele care deja sunt în curs desfășurare.

Ambele au purtat rochii albastre, midi, care le-au dat o notă în plus de eleganță. Meghan Markle a purtat o creație Jason Wu, în timp ce ducesa a optat pentru Seraphine. Deși nu au fost văzute de prea multe ori în public, experții în limbaj corporal le-au „disecat” deja orice gest, pentru a afla ce fel de relație au cele două. Meghan Markle a spus de mai multe ori că se înțelege de minune cu Kate Middleton, dar au existat voci care au contrazis-o, spunând că actrița face ce știe ea mai bine – joacă teatru.

Cu toate acestea, se pare că cele două cupluri se înțeleg foarte bine și se bucură că fac parte din aceeași familie, spun experții. Specialiștii susțin că limbajul lor corporal denotă respect una față de cealaltă, dar și o prietenie frumoasă. Chiar dacă, explică experții, cele două au personalități total opuse, se completează reciproc.