Trucurile la care Kate Middleton apelează pentru un ten impecabil! Masca facială cu…

Publicat: 24/02/2018 | 17:58
Trucurile la care Kate Middleton apelează pentru un ten impecabil! Masca facială cu…

Kate Middleton este o prezență foarte plăcută, iar tenul ei iese repede în evidență! Asta pentru că se îngrijește zilnic de el. Terapeutul în frumuseţe al Ducesei de Cambridge a dezvăluit câteva dintre trucurile la care apelează ca să aibă un ten curat, luminos, fără riduri şi o piele fină.

Deborah Mitchell îi dă sfaturi despre frumuseţe şi actriţei americane Gwyneth Paltrow.

Printre trucurile la care apelează soţia Prinţului William se numără masca de ciocolată şi păsat de ovăz, dar şi o şosetă plină cu piure de banane.

Deborah Mitchell a demonstrat că o cadă plină cu ovăz şi o mască facială cu ciocolată fac minuni, potrivit Daily Mail.

„Acestea pot fi făcute acasă, fără să coste prea mult”, a declarat terapeutul în frumuseţe al Ducesei de Cambridge, Deborah Mitchell.

4 dintre secretele de frumuseţe ale lui Kate Middleton pe care ţi le poţi pregăti singur acasă:

  1. Mască facială cu ciocolată – potrivit terapeutului în frumuseşe Deborah Mitchell, ciocolata conţine ingrediente precum ulei de palmier şi acizi graşi esenţiali care ajută piele foarte mult.
  2. Baia cu păsat de ovăz, care mai e cunoscută şi sub numele de „baia Cleopatrei”.
  3. Cu ajutorul unei şosete în care pui un amestec de banană şi avocado poţi să ai un exfoliator natural la tine acasă.
  4. Aplică un tratament sub ochi pe bază de cafea pe care o pui în crema ta de ochi. Totul se face cu ajutorul unei linguri pe care o pui cu spatele sub ochi. Înainte însă adaugi o lingură plină cu cafea în crema ta de ochi şi apoi… pune o lingură rece cu spatele… în zona ochilor. Acest truc e bun pentru ochi obosiţi şi e bogat în anti-inflamator.

Katherine Middleton sau Kate Middleton cum i se spune acum a devenit Ducesa de Cambridge, după ce s-a căsătorit pe 29 aprilie 2011 cu Ducele de Cambridge, Prinţul William. Cei doi au împreună un băiat, pe Prinţul George, care a venit pe lume pe 22 iulie 2013 şi o fată, Prinţesa Charlotte, care s-a născut 2 mai 2015.

Citește și...