L-am filmat pe frumuşelul după care suspinau româncele în urmă cu 14 ani! Imagini exclusive cu musculosul care frângea inimi la ”Big Brother”

Publicat: 01/03/2017 | 00:00

Anul 2003 era unul cât se poate de însemnat pentru România, pentru că atunci telespectatorii au ”gustat” pentru prima dată fenomenul de „reality show“, odată cu apariţia celebrei emisiuni „Big Brother“, care a ţinut pe toată lumea cu sufletul la gură în faţa micilor ecrane. Cu siguranţă, din prima ediţie a emisiunii vi-l amintiţi pe Florin Staicu, tânărul care după care suspinau multe femei. Anii au trecut, iar fostul concurent s-a transformat complet. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial siteul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Românii au prins drag de concurenţii pe care i-au primit în case prin intermediul televizorului, aşa că nu a durat mult până când fiecare a primit ba câte o poreclă, ba o trăsătură, care îi descria perfect pe cei care concurau pentru marele premiu, în emisiunea prezentată de Andreea Raicu şi Virgil Ianţu. Florin Staicu a fost numit „musculosul“ sau „frumuşelul“ acestui ”reality show“ şi nici nu e de mirare având în vedere modul în care arăta tânărul.

Florin Staicu şi soţia lui şi-au luat copiii în braţe, fiind fericiti că s-au întors din călătorie.
Florin Staicu şi soţia lui şi-au luat copiii în braţe, fiind fericiti că s-au întors din călătorie.

Dacă în 2003, Florin Staicu făcea furori cu fizicul său impecabil, de bărbat preocupat de felul în care arată şi părea mereu proaspăt ieşit de la sală, iată că acum, la 14 ani de la terminarea show-ului televizat, priorităţile fostului concurent sunt altele (mai multe detalii puteţi citi AICI). Cancan.ro, site-ul nr.1 din România, l-a filmat pe ”musculos” în timp ce se afla în aeroportul Otopeni. Florin Staicu se întorcea din Dubai alături de soţia lui. O prietenă i-a aşteptat în aeroport, fiind însoţită de cei doi copii ai lor, o fetiţă şi un băiat. Micuţii au fost extrem de fericiţi că părinţii lor s-au întors acasă, revederea fiind emoţionantă. Florin Staicu şi soţia lui şi-au luat în braţe copiii şi s-au bucurat că s-au întors din călătorie.

Florin Staicu frângea inimile domnişoarelor când apărea pe micul ecran, la „Big Brother“, în 2003
Florin Staicu frângea inimile domnişoarelor când apărea pe micul ecran, la „Big Brother“, în 2003

Citește și...